Formidabel motstander

BRANNFARE? Nei da; selv om det er tørt og stor skogbrannfare, så er det kun Brann på søndag.

Annonse:

🖼 #51 Iris Omarsdottir

Søndag kommer Brann på besøk på Nadderud. Brann som før årets sesong skiftet navn fra Sandviken, er en formidabel motstander. I 2021 vant de serien. Etter fire serierunder i år topper de tabellen med 12 poeng av 12 mulige og en målscore på 15-3.

Sist Brann (Sandviken), tapte en seriekamp er faktisk så langt tilbake som til 3. oktober 2020. Da tapte de 3-2 borte mot Klepp. Klepps tre beste spillere fra den sesongen, spiller nå for Brann. If you can’t beat them, buy them.

Sist Brann var på Nadderud var 5. juni 2021. Da vant Brann 2-1.

Brann har den eldste og mest rutinerte stallen i årets Toppserie. De har også en bråte med A-landslagsspillere. I sist runde vant de 2-1 mot gullutfordrer Rosenborg hjemme på Stemmemyren – foran nesten 1200 tilskuere.

Så – som vi antyder i overskriften – Brann er en formidabel motstander. Det betyr ikke at vi ikke skal prøve å slå dem. Vi har hatt stigning i eget spill så langt i år og går til kampen med lave skuldre og en intensjon om å slå nedenfra. Det blir ikke lett, men vi slått dem før. I serien i 2018 tapte Brann (Sandviken), kun to hjemmekamper. Den ene var mot oss (1-3). Da scoret Guro Bergsvand for oss. Hun spiller nå for Brann. If you can’t beat them, buy them.

Det som er lettest å spå er at det blir en vinner i kampen. Vi har møtt Brann (Sandviken) 22 ganger i seriesammenheng. Fasit er 15 seire til Stabæk og 6 seire til Brann. Kun én kamp har endt uavgjort. Målscore er 59-23 i favør Stabæk.

Vi spurte Per Inge Jacobsen om søndag og møte med Brann, på torsdagens trening denne uken:


Fikk du det ikke med deg?
Stabæk - Brann, søndag 24. april kl 15:00

🎟 billett.stabakkvinner.no
 

Vi  sees på Nadderud!
 

  
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: