Klart for et deilig lokalderby

Og denne gangen er det lørdagskamp igjen. NRK har valgt vår kamp som sin hovedkamp på Nadderud!

Annonse:

📸 Forrig møte med Røa, treningskamp i vinter

NRK har altså valgt seg Stabæk – Røa fra runde 7 i Toppserien, som sin hovedkamp. Tomme seter på TV er jo tristere enn tap! Så nå er det opp i ringa folkens, la oss vise at vi er der for jentene og laget vårt for resten av Norge!

Matchen er forøvrig flyttet til lørdag for ikke å ta glansen fra cupfinalen for menn som visstnok spilles på Ullevaal søndag. Men solfyllte ettermiddagstimer på tribunen... Dette gjør vi:

🎟 billett.stabakkvinner.no
 

Vi fikk endelig årets første trepoenger borte mot Arna-Bjørnar på onsdag. Det gjorde godt. Vi gjorde det riktignok litt mer spennende enn nødvendig ved å slipp Arna-Bjørnar inn i kampen med seks minutter igjen av ordinær tid.

Heldigvis scoret Iris Omarsdottir det avgjørende målet rett for tilleggstiden skulle begynne. Dette ble først annonsert som et selvmål fra Arna-Bjørnar, men det er rettet og Iris er nå akkreditert scoringen.

Røa kommer på sin side fra 0 - 3 hjemme mot Rosenborg. Røa er eneste lag i Toppserien som ikke har vunnet noen kamper så langt. Det betyr at de kommer til å gjøre alt de kan for å få sin første trepoenger på lørdag.

Nordby og gøye Røa-luer
Nordby og gøye Røa-luer

Røas evige trener Geir Nordby, startet forberedelsene allerede i pausen mot Rosenborg på onsdag. Da lå de under 0 -  3 og Norby valgte da å bytte tre spillere. Han innså at slaget var tapt og begynte å spare spillere til kampen mot oss.

Kampen på lørdag har avspark klokken 16:00. En litt pussig sak er at også gutta spiller hjemmekamp på lørdag - i Norsk-Tipping ligaen. Den kampen går på Tobbebanen og har også avspark klokken 16:00.

Hvis du synes det er rart med slike kollisjoner, så kan vi bekrefte at det synes vi også. Stabæk har da gjort det de kan for å få flyttet Norsk-Tipping liga kampen til kokken 14:00 eller 18:00, men motstander Nordstrand, vil ikke.

Uansett, vi gleder oss til kamp mot Røa. Jentene har levert solide prestasjoner på banen så langt i år, uten å få betalt særlig god i poeng. Den trenden snudde vi altså mot Arna-Bjørnar!

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
🎟 billett.stabakkvinner.no
 

Velkommen!

  
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: