Utrolig digg å slå Røa

- Mange sjanser, så det var veldig deilig å få den ballen i nettet, for vi fortjente det, sier Iris Omarsdottir etter seieren over Røa.

Annonse:

📸 #51 Iris Omarsdottir og #11 Zara Jönsson

Vi styrer kampen mot Røa fra start til slutt. Det er positivt. Vi produserer bøttevis med sjanser. Det er også positivt. Vi slipper ikke til Røa mer en et par ganger. Også positivt.
 
På minussiden noterer vi at vi ikke setter nok av sjansene våre. Denne kampen burde vi ledet stort til pause. I stedet sto det 0 - 0. Men det blir jo bra TV når det er nerve i kampen. Det er positivt – i alle fall for rettighetshaver.

Vi spurte dagens målscorer Iris Omarsdottir om å dele noen tanker med våre lesere om hennes matchvinnende scoring og å hente inn nye tre poeng i årets sesong i derbyet mot Røa:

- Å få med oss 3 poeng mot Røa var veldig bra og ekstremt viktig for oss, slik at vi kan holde følge med den øvre delen av tabellen. Vi visste de ville presse høyt og hardt, og prøve kontre på oss, men at vi klarer å stå i mot og vinne kampen til slutt er kjempe bra, selv med en ganske spennende avslutning på kampen.

- Det er også alltid gøy å score mål! Vi hadde veldig mange sjanser, så det var veldig deilig å få den ballen i nettet, for vi fortjente det!

- Det var jo utrolig digg å slå Røa, det var jo et nabo derby! avslutter Iris med til stabakkvinner.no.
 
Uansett, vi vinner veldig fortjent og igjen visere jentene en vanvittig bra arbeidsmoral. Det er både gledelig og imponerende.

Vi avslutter med noen ord med trener Per Inge Jacobsen, etter kampen på Nadderud lørdg ettermiddag:


Klikk for å se kampfakta og scoringsbilder her

Klikk for å se flere bilder fra kampen her

Neste hjemmekamp på Nadderud:
Stabæk - Vålerenga, onsdag 25. mai kl 18:00

🎟 billett.stabakkvinner.no
 

Vi sees på Nadderud!

  
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: