SØNDAG: Avaldsnes på bortebane

TETT SOM HAGL: søndag møter vi John Arne Riises kvinner på deres hjemmebane: Avaldsnes Idrettspark.

Annonse:

📸 #11 Zara Jönsson og Live Aandal (#20)

Som vi har nevnt tidligere kommer kampen tett som hagel om dag.  Vi er nå inne i en periode (fra 27. april til 29. mai), hvor vi skal spille ikke mindre enn åtte kamper på 32 dager. Det bety kamp i snitt hver fjerde dag.

Vi feier altså unna syv seriekamper på en måned – i en serie med 18 kamper totalt. Den siste kampen er 2. runde i NM som spilles 18. mai (borte mot Odd på Skagerak arena - vi kommer selvfølgelig tilbake med fyldigere dekning).

Allerede 8. mai er vi altså halvveis i dette heseblesende programmet. Da møter vi Avaldsnes på Karmøy.

Avaldsnes står så langt med 4 poeng på 6 kamper.
Kampen deres borte mot Kolbotn ble som kjent utsatt. Så langt har de vunnet over Røa på Røa-banen og spilt uavgjort mot Lyn hjemme. De har altså til gode å vinne på eget gress så langt i sesongen.

Sist helg gikk det på en liten smell og tapte 0 - 6 for serieleder Vålerenga. Vi for vår del kommer fra fremskutt kamp mot Rosenborg så sent som onsdag, i Trondheim. Det ble tap 0 - 1.

Etter kampen mot Avaldsnes får vi en velfortjent pustepause på 10 dager frem til 2. runde i NM som altså spilles 18. mai. Det vil si, de fleste spillerne får en velfortjent pust i bakken og tid til vanlige treninger, med unntak av Iris Omarsdottir og Selma Pettersen, som skal på tur og spille EM-kvalifiseringskamper med Norge J19.

Selv med tett kampprogram er vi sterke og klare og mer enn innstilt på å gå for tre poeng på Karmøy. Vi er for fullt med i kampen om den viktige fjerdeplassen og vil gi alt for å sikre oss den!

Foto: Kristian Bjerke 2021 ©
Litt klabb og babb under fjorårets bortekamp (juli 2021)

Kampen mot Avaldsnes ser du selvfølgelig direkte i samarbeid med vår partner Budstikka.no - Søndag kl 14:55 Avaldsnes - Stabæk: https://tinyurl.com/bs699917

Vi snakker early TV-dinner!
 

Neste hjemmekamp på Nadderud:
Stabæk - Vålerenga, onsdag 25. mai kl 18:00

🎟 billett.stabakkvinner.no
 

Vi sees på Nadderud!

  
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: