Tanker før sesongen ruller videre

EN GREI NABO I ØST: kommer på besøk og treningskamp på lørdag! Før det; noen ord med kaptein og trener.

Annonse:

📸 #25 Ina Kristoffersen

Etter ferien har nå alle EM-spillere tilbake på trening. Selma Pettersen, Iris Omarsdottir og sist ankomne Sunniva Skoglund, alle tre i henholdvis U19- og A-EM. Vi gratulerer Iris og Selma så mye med EM-sølv med J19-landslaget, tatt i sommer under mesterskapet i Tsjekkia.

Resten av troppen har trent siden midten av juli, og har spilt en treningskamp mot AaFK Fortuna. Her deltok både spillere fra A- og rekruttlaget. I august venter et tett kampprogram på en rekke nivåer, les mer om det her: August er deilig tettpakket.

Kapteinens tanker før august

 
Med pene resultater etter et svært tett kampprogram og så en velfortjent sommerferien, spurte vi kaptein Melissa Bjånesøy om noen tanker rundt høstens grunn- og sluttspill:

- Det virker som at alle har brukt sommeren meget godt - representert i mesterskap, tatt sølv i mesterskap, restituert og koblet av, og på toppen av alt trent godt!

- Nå har ikke jeg blitt noe nevneverdig mer spennende i løpet av ferien, så jeg tillater meg ikke å spekulere i noe sluttspill eller grunnspill, men vi har mye i egne hender og noen meget spennende kamper i vente.

- Bidraget fra publikum på vårsesongens siste kamp var utrolig motiverende, så jeg håper å se alle tilbake på Nadderud når vi tar i mot Kolbotn lørdag 6.august kl 15:00 😎

Treners tanker før august

 
Trener Per Inge Jacobsen møter oss, solbrun og ladet etter ferie både i inn- og utland, i både by og skog. Vi spurte om også han kunne dele noen av sine tanker rundt pågående oppkjøring og om forestående sesong:

Thorbjørnsen og Jacobsen
Thorbjørnsen og Jacobsen

- Oppkjøringen til høstsesongen har så langt vært bra. Det virker som jentene har lagt ned et godt stykke arbeid i ferien og kom tilbake med et solid grunnlag. Vi har dermed fått arbeidet med det vi skal frem mot seriekampen mot Kolbotn, noe også en meget god treningskamp mot Aafk Fortuna også viste.

- Vi har nå en drøy uke igjen av oppkjøringen til det som blir en meget spennende august måned for oss. Vi har tre spennende seriekamper hvor vi skal prøve å forsvare 4. plassen som vi i skrivende stund innehar. Det er fortsatt slik at når august er ferdigspilt så nullstilles det hele, de fire beste skal kjempe om medaljene i et sluttspill, mens de fra 5.plass og ned skal kjempe om å unngå nedrykk i et eget sluttspill.

- Som om ikke dette var nok så skal vi også spille kvartfinale i cupen mot Avaldsnes på Nadderud onsdag 24 august klokken 18:00. Det er med andre ord mye å glede seg til!

- Vi setter utrolig stor pris på om dere kommer å støtter oss, vi drømmer om å gjenoppleve den fantastiske støtten vi fikk av nesten 900 på tribunen mot Lillestrøm i siste seriekamp før ferien, det var en utrolig opplevelse for samtlige involverte, avslutter Per Inge med til stabakkvinner.no.

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
#8 Justine Kielland, fra treningskampen mot AaFK Fortuna
Ny treningskamp på lørdag

Vårt nabolag Grei Kvinner kommer for å spille treningskamp lørdag formiddag, som en del i sommerens oppkjøring til høstens grunn- og sluttspill i Toppserien. Avspark på Nadderud kunstgress 1 er kl 12:30.

Sees på Nadderud til treningskamp!


Etter ferien og neste hjemmekamp på Nadderud:
Stabæk - Kolbotn, lørdag 6. august kl 15:00

🎟 billett.stabakkvinner.no
Klikk for billetter til kampen
 


  
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

 

Annonse fra Obos-ligaen: