Signert 4 årskontrakt

Anastasia Høgevold, populært kalt "Anna" i garderoben og blant venner, har nå tatt skrittet fra Stabæks jenteakademi til A-stallen

Annonse:

🖼 #45 Anastasia Høgevold

Sist uke har ikke bare Anastasia blitt tatt ut på J18-landslaget. Denne uken signerete den energiske midtbanespilleren kontrakt med Stabæk Fotball Kvinner, med en varighet på hele fire år.

Anastasia er født på Hønefoss og startet sin fotballkarriere i klubben Holeværingen, et greit langt steinkast fra Sundvollen. Etter et stopp i Jardar, ble Anna Stabæk-spiller.

Vi møtte sportslig leder Christian Thorbjørnsen etter signeringen  og ba han gi leserne en beskrivelse av det målscorende fotballtalentet:

- Anastasia er en spennende spiller. Hun er offensiv, kreativ og innehar ferdigheter som kan ta henne veldig langt. I tillegg har hun gjennom året vist veldig fine holdninger og et genuint ønske om å bli bedre. Vi er veldig glad for å ha signert denne avtalen.

I dette vinduet henter vi kun egenutviklet spiller fra Stabæks Jenteakademi, fortell:

- Ja, Stabæk har i år vist at vi kan konkurrere i toppen av norsk fotball med en kjerne av egenutviklede spillere. Anastasia har blitt lokal, går på NTG og har kommer gjennom Stabæks eget akademi.

- Kontrakten premierer jobben hun har gjort så langt, og er samtidig en honnør til utviklingsarbeidet som gjøres, avslutter sportslig leder Thorbjørnsen med til stabakkvinner.no.

Utviklingsleder Kim André Pedersen har også fulgt Anastasia på veien til signering av A-lagskontrakt:

- Anastasia har vært tålmodig og nøyaktig i sin utvikling som fotballspiller. Hun har gjennom det siste året jobbet svært godt med sin fysiske kapasitet og robusthet. Hun har videreutviklet sin spesialkompetanse som en god offensiv spiller med bra repertoar på ballen, evnen til å passere motstandere og sette opp egne medspillere til gode avslutningssituasjoner fra høyt i banen. Hun har en unik evne til å se løsninger, kamuflere pasninger og en balanse i nærspillet.

- De siste månedene har hun også utviklet sine taktiske ferdigheter i forsvarsspill som gjør at hun nå er klar for ytterligere utfordringer.

- Anastasia har jobbet målrettet og godt over tid og vi er veldig stolte av at hun nå får muligheten til å vise sitt maks potensial. Som leder av akademiet er det en stor dag og vi er alle veldig stolte av henne.

Signering på Nadderud: Christian Thorbjørnsen (t.v), Anastasia Høgevold og Kim André Pedersen (Foto: Joakim Miøen)
Signering på Nadderud: Christian Thorbjørnsen (t.v), Anastasia Høgevold og Kim André Pedersen (Foto: Joakim Miøen)

Hør hva hovedtrener Per Inge Jacobsen og Anastasia HøgevoldAnastasia Høgevold haddde å si etter signeringen var gjennomført:


 
Med glimt i øyet, avslutter vi med
noen bilder fra de siste måndene:

 
:: BILLETTER :: BILLETTER :: BILLETTER ::
Dine billetter til 4. runde i cupen.
Stabæk - Avaldsnes, onsdag 24. august kl 18:00

Klikk for å kjøpe billetter til kampen
🎟 billett.stabakkvinner.no

 
Neste Toppserie-match allerede søndag:

Stabæk - Arna-Bjørnar, søndag 28. august kl 15:00

Kjøp billetter til kampen her og nå!
🎟 billett.stabakkvinner.no

  
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 21.08.2022
Skrevet av: SFK Media | Video: Joakim Miøen | Foto: Kristian Bjerke