Gjensynsglede i Trøndelag

TREDJE MØTE: Vi møter Rosenborgs kvinner hele fem ganger i år! Lørdag er det avspark i sluttspillet på Koteng arena.

Annonse:

🖼 #8 Justine Kvaleng Kielland

Laget med 1/5 av Rosenborg kvinners budsjett å "bryske" seg med i årets serie og Norgesmesterskap (Stabæk om det var tvil), skal igjen møte en av årets storfavoritter.

Ja, faktisk hele fem ganger;
to ganger i grunnserien, nå på lørdag i Trondheim, så på onsdag 14. september til semifinale i cupen og avsluttende til årets siste kamp i Toppserien: på Nadderud søndag 30. oktober!

Lørdag er det avspark i årets TOPP 4 mesterskapssluttspill. For å gjøre ekstra stas på lagene, så har Toppfotball Kvinner lansert egen logo. Toppseriens 19. runde til helgen og vi har følgende kamper i september og oktober:

 • Runde 19:
  Lørdag 10. september kl 16:00 - Rosenborg - Stabæk - Koteng arena
   
 • Runde 20:
  Søndag 18. september kl 16:00  - Stabæk - Vålerenga - Nadderud stadion
   
 • Runde 21:
  Kun hovedrunden i Toppserien
  (ref. TFK: I Toppserien Topp 4 spilles det en dobbelt serie, noe som gjør at lagene spiller én kamp mindre enn Toppserien og 1. divisjon. Det er derfor bestemt at lagene «står over» runde 21, slik at det tilrettelegges for Europa-spill for Brann og Rosenborg.)
   
 • Runde 22:
  Søndag 2. oktober kl 15:00  - Stabæk - Brann - Naddderud stadion
   
 • Runde 23:
  Søndag 16. oktober kl 16:00 - Brann - Stabæk - Stemmemyren KG
   
 • Runde 24:
  Søndag 23. oktober kl 15:00 - Vålerenga - Stabæk - Intility arena
   
 • Runde 25:
  Søndag 30. oktober kl 13:00 - Stabæk - Rosenborg - Nadderud stadion
   

Mellom slagene i programmet og forbredelsene før det hele setter i gang, spurte vi sportslig leder og trener Christian Thorbjørnsen om å dele noen tanker om det forestående sluttspillet:

- Vi går høsten i møte med godt humør. Vi har stort sett prestert bra i år, og er blant Norges fire beste lag både i NM og serie. Det er bare tre andre lag som er i den posisjonen.

- Finurlighet nok er vi nå bare to poeng unna bronse og fire poeng unna Champions League med seks kamper igjen av sesongen, og det blir spennende å se hva vi kan få til i sluttspurten.

- I tillegg til resultatene er vi opptatt av å utvikle laget og spillerne. Topp matching gir ypperlige muligheter for å utvikle oss videre. Jentene har jobbet steinhardt gjennom året. Det hadde vært mesterlig å fullføre med stil.

Thorbjørnsen avslutter med et lurt smil og sier:

- Det er mye bra på gang, og vi håper på mange fine opplevelser borte og hjemme - og at publikum trives så godt på kamp at de kommer tilbake neste gang!

I tråd med hva trener Thorbjørnsen er inne på, så minner vi alle om semifinalen i Norgesmesterskapet, som blir første kampen på Nadderud etter landslagspausen:

Stabæk - Rosenborg, onsdag 14. september kl 20:10

Denne er TV-sendt, men hva hjelper vel dét om vi ikke har deg, familien, venner, naboen og kjente på tribunen for å skape stemning? En klubb! Alltid. Uansett

Vi oppfordrer alle inklusive Stabæk Support og Bærumspøbler til å komme på denne semifinalen med flomlys og dugg i gresset og skape liv og røre på tribunen. Vi håper selvfølgelig det blir flere semifinaler i klubbregi denne sesongen, men ikke la sjansen gå fra dere! Vi sees på Nadderud.

Fortsatt usikker? Svaret er enkelt:
🎟 billett.stabakkvinner.no

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
Strekk deg litt lenger: #6 Selma Pettersen viser hvordan


 
SEMIFINALE I NORGESMESTERSKAPET:

Stabæk - Rosenborg, onsdag 14. september kl 20:10

Klikk for å sikre deg dine plasser til semifinalen på Nadderud
🎟 billett.stabakkvinner.no

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: