Heltene våre er blaa

Ny Stabæk-låt er ute!

Annonse:

🖼 Rune Rudberg, #13 Siri Nordeide Grønli, Lasse Hafreager

Det er ikke helt tilfeldig at låta lanseres akkurat nå – kun dager før kvinnelaget igjen skal spille en cupfinale. Når det er sagt så har vi ikke laget noen cupfinalelåt. Det har vi gjort før, og de låtene har en tendens til raskt å havne i glemmeboken - når finalen er spilt og pokalen er plassert i Stabæks rikholdige premieskap.

Ambisjonen har derfor vært å lage en låte som varer og som kan brukes til å hylle alle lag i klubben, i mange år fremover.

Som vanlig når det gjelder fotball-låter, har vi stjålet litt, eller mer korrekt – vi har «latt oss inspirere av ting som er laget tidligere». Vi har tatt utgangspunkt i låta «kjære min engel» som Rune Rudberg ga ut en gang på 90-tallet. Det er en helt grei køntripop-låt. Vi vil faktisk si; helt grei, pluss. Som fotballåt er den helt strålende, - etter vår mening. Rune Rudberg laget faktisk en Notodden-versjon av låta da Notodden FK rykket opp til Adecco-ligaen i 2007. Notodden FK ville ikke ha låta, men vi vet at den er populær blant Notodden-supporterne.

Nå har altså «kjære min engel» fått ny tekst og ny innpakning, nok en gang. Vi går fra køntripop til køntrirock. Vi håper denne slår an på Nadderud og i Stabæk-familien.

Siden låta lanseres akkurat, så har vi klippet sammen en liten video til bruk på cupfinalen 5. november. Det kommer en ny og mindre spesifikk video til låta på et senere tidspunkt.

Dr. G
Dr. G

Når vi først er inne på cupfinalen, hvor Stabæk altså møter Brann, så spilles den på Ullevål Stadion lørdag 5. november klokken 1600. Av dagens spillere er det kun Siri Nordeide Grønli som har spilt cupfinale tidligere. Da vi vant i 2011 satt hun den avgjørende straffen i seieren mot Røa. I 2013, da vi slo Avaldsnes 1-0 på Ullevaal, la Siri en perfekt pasning som gjorde at Melissa Wiik ble matchvinner. Siri spilte også finalen i 2012 da vi knuste Røa 4-0.

Zara Jönsson har også vært i cupfinale før. Hun var 8 år gammel og maskot i 2008, da gutta møtte Vålerenga, og fikk leie Pontus Farnerud inn på Ullevål-matta. Nok om det.

Låta er produsert og spilt inn av Lasse Hafreager og fremføres av ad hoc-bandet - Enter Sandhurts feat. Dr. G.  

Dr. G er selvfølgelig vår egen spillende klubblege, Siri Nordeide Grønli, som i årevis har drømt om å få synge inn en Stabæk-sang. Med seg på vokal har hun ingen ringere enn selveste Rune Rudberg. Vi synes resultatet lyder fett, litt cheezy og akkurat passe køntri – uten å være for køntri. (Vi har styrt unna steel-gitar og banjo). Låta har til og med høy lighter-faktor. (Til våre unge lesere han vi opplyse om at før smarttelefonens inntog, tente folk gjerne lighteren på konserter – under de meste tåredryppende låtene, for å skape atmosfære i salen).

Snurr film


 
CUPFINALEN PÅ ULLEVAAL:

Brann - Stabæk, lørdag 5. november kl 16:00

Hent dine gratisbilletter til cupfinalen!
🎟 Gratisbilletter: Alle Blaa samles i VG-svingen!

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer infos

Annonse fra Obos-ligaen: