Før Stabæk - Brann

MED FYR I PEISEN: nå skal vi kose oss!

Annonse:

📸 #95 Maren Hagfors Thoresen

Etter en liten pause - for å legge forholdene til rette for de norske E-cup lagene, braker det nå i helgen løs med seriespill igjen.

Vi møter Brann på Nadderud, søndag klokken 15:00. Vi har fire seriekamper igjen av sesongen + selvsagt cupfinalen 5. november.

Hent dine gratisbilletter til cupfinalen her »

I tre av disse kampen er Brann motstander. Vi har alt møtt dem i to ganger i Grunnserien. Det endte med et knepent tap 1-2 på Nadderud og 1-1 i Bergen i en kamp vi egentlig vant, men hvor dommeren kom i fokus ved å godkjenne et Brann-mål på overtid, som aldri skulle vært godkjent. Nok om det.

Vi har hatt en finfin treningsuke og stiller laddat och taggat. Brann på sin side har vært på tur og ble sist onsdag slått ut av Champions League-kvalet av svenske Rosengård.

Etter kampen var Brann-jentene langt ned, for de var ganske nærme, selv om sluttresultatet ikke helt reflekterer det. Branns trenerteam var opptatt av at oppgaven til Brann er å nullstille før kampen mot Stabæk.

Dét er faktisk ingen liten oppgave. Det vet vi alt om. Vi klarte ikke å nullstille etter semifinalen i cupen hvor vi slo ut Rosenborg. Det visste Vålerenga å utnytte tre dager senere.

Så får vi se på søndag om Brann er bedre på nullstilling enn det vi var. Brann har alt å spille for. De leder serien, men kjenner den klamme ånden til Rosenborg i nakken. Vi for vår del skal trene til cupfinalen.

Vi gleder oss! Sjekk også hva Pompel og Pilt hadde å si på torsdagens trening:


 
Sluttspillet i Toppserien:

Stabæk - Brann, søndag 2. oktober kl 15:00

Klikk for å kjøpe billetter
🎟 billett.stabakkvinner.no

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: