TOPP 4: Ein runde te’

SLUTTSPILLET: TOPP 4: Møter Rosenborg. Årets siste runde i Toppserien 2022! Vi spør også; Fanget på fortet? - se videoen!

Annonse:

📸 #4 Thea Loennecken og #15 Kim Sundlöv

Søndag er det klart for siste serierunde i Toppserien 2022. Allerede før kampen er det klart at Rosenborg blir nummer tre, og vi blir nummer fire.
 
Dette blir femte gang i år vi spiller mot nettopp Rosenborg. Det er derfor vi lot oss friste til å si som Terje Tysland sa i 1997 – «Ein runde te’» - fra albumet av samme navn

De fire første kampen har for øvrig endt med tre seiere til trønderne og én seier til oss. Den kom sist vi møtte dem – i seminfinalen i NM. Litt artig da at nettopp Rosenborg blir sparringspartner i generalprøver før årets største kamp for vår del.

Rosenborgs sesong kan i grunn bare oppsummeres med ett ord – mislykket.

De har et budsjett som er fire ganger så stort som vårt, men ender én fattig plass foran oss på tabellen. For å nå målet om Champions League måtte de blitt topp to. Vi skal ikke antyde at den sportslige ledelsen i RBK tenker på Terje Tysland når de skal oppsummere sesongen, men det kan nok tenkes at enkelte – i mørke stunder – lar tankene fly mot Tysland-låta «Stakkars klovn» fra 1977.

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
På vei til cupfinalen (Stabæk i hvertfall)

Vi stiller med tilnærmet skadefri tropp og spillerne som er klare for å vise vårt trenerteam at de fortjener en plass i startoppstillingen mot Brann 5. november i cupfinalen. Vi satser på at kampen på søndag blir "villt kjøre og stor stas med slagsmål og kalas".

Tilbake til Nadderud og "hverdagen"

 
Det er som kjent alltid godt med en tur ut, så vi avla treningen en visit på torsdag ettermiddag. Her skulle stemningen loddes blant støtte og spillere. Per Inge Jacobsen ble på torsdag nominert til "Årets trener i Toppserien", vi bøyer oss!

Som et "kjærkomment" avbrekk i en normal treningshverdag, ble det også tid til en tur inn til Akerselven etter økt - for en aften av det noe mer fartsfylte slaget:


   
Sluttspillet i Toppserien:

Stabæk - Rosenborg, søndag 30. oktober kl 13:00

Billetter til årets siste kamp på Nadderud i Toppserien!
🎟 billett.stabakkvinner.no

 
CUPFINALEN PÅ ULLEVAAL:

Brann - Stabæk, lørdag 5. november kl 16:00

Hent dine gratisbilletter til cupfinalen!
🎟 Gratisbilletter: Alle Blaa samles i VG-svingen!

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: