Christian Thorbjørnsen takker av

Sportslig leder og assistenttrener for a-lag kvinner har valgt å ikke forlenge kontrakten med Stabæk Fotball.

Annonse:

📸 Christian Thorbjørnsen

Christian Thorbjørnsen har i år vært både sportslig leder og assistenttrener for a-lag kvinner. Han har dessverre valgt å ikke forlenge kontrakten med Stabæk.

Christian kom fra en stilling som fysisk trener i RBK og har mange aksjer i den gode sesongen vi fikk i Toppserien og ikke minst i Norgesmesterskapet.

Selv sier Thorbjørnsen dette i sakens anledning:

Året i Stabæk har vært utfordrende, gøy, spennende og ekstremt lærerikt. Sportslig sett har det vært en solid opptur hvor vi løftet oss fra syvendeplass i fjor til topp fire sluttspill og cupfinale.

Jeg vil takke trenerteamet for lojalitet, kameratskap, utallige arbeidstimer tidlig og sent, og for å alltid sette klubben først.

Jeg vil takke spillerne for hardt arbeid, ærlig innsats, og for alt dere ofrer for at VI skulle få de resultatene vi har fått.

Jeg vil takke alle i og rundt klubben som har et bankende blått hjerte. Mye er på plass for å ta nye steg, men man trenger fortatt bidrag fra supportere, frivillige, ansatte og et styre som legger til rette for at unge jenter fortsatt kan se sine forbilder; og drømme om å ta på seg den blå drakta. At disse jentene kan si at de har like muligheter for å nå drømmene sine.

Linken mellom akademi og a-lag er best i landet. Om man fortsetter å jobbe hardt, fortsetter å være annerledesklubben, og fortsetter å drømme stort så vil dere nå langt.

Alltid. Uansett!

Vi takker Christian for innsatsen og ønsker lykke til videre!

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: