Ny fysioterapeut på plass

Ny fysioterapeut er på plass så vel og tirsdag ettermiddag ble det klart også Siri Nesheim går inn i det fysiske apparatet for A-lag kvinner.

Annonse:

📸  Sivert Borgedal

Han kommer fra Moelven, født 1998 så er 24 år gammel. Han beskriver seg selv som en aktiv og utadvendt type - vi presenterer vår nye fysioterapeut; Sivert Borgedal og ønsker han velkommen på laget.

-  Det er fotball jeg har drevet med hele livet, og jeg ser nå frem til å jobbe med fotball. Tidlig fikk jeg interesse for trening, skadeforebygging og rehabilitering. Jeg har spilt fotball frem til pandemien, men med tanke på utdannelse og jobb så ble det en gradert slutt der.

Ja, som gammel fotballspiller har du sikkert nyttig erfaring å ta med deg inn i stillingen som fysioterapeut:

- Ja, det vil jeg jo håpe. Jeg er godt kjent med fotballmiljøet og trives godt på feltet, så jeg håper å kunne ta med meg mye nyttig.

Fortell oss litt om din egen fotballkarriere:

- Stort sett spilt 3. og 4. divisjon i Moelven som spiss/ving, så det er ikke en voldsom karriere å fortelle om.

Er du aktuell for Stabæk 3? Vet at de har behov for spillere:

- Vi får se, tiden vil vise.

Hva med yrket ditt som fysioterapeut? Hvor er du utdannet og hvordan har veien så langt vært?

- Mitt yrke som fysioterapeut er relativt ferskt. Jeg er utdannet ved Oslo Met med 3 årig bachelorgrad. Jeg har jobbet på Hernes Institutt, der jeg har jobbet med kognitiv, arbeidsrettet rehabilitering. Ellers har jobbet for kommunen og det siste halve året har jeg jobbet ved Idrettens Helsesenter.

Du har jo enda ikke startet jobben enda hos klubben, men hva er førsteinntrykket av Stabæk?

- Kjempebra, ryddig, godt strukturert klubb. Virker som den driftes på en bra måte. Imøtekommende og hyggelige folk som jeg bare har fått hilst på så langt, men gleder meg til å bli bedre kjent med. Slår meg som bra folk og et fint sted å være. Jeg starter opp på nyåret.

Hvordan er forventningene dine til å jobbe på toppnivå i norsk kvinnefotball?

- Ja, selvfølgelig har jeg forventninger til det. Det virker seriøst og dedikert på kvinnesiden, der det skjer mye spennende jeg gleder meg til å være med på. En stor utvikling jeg ser frem til å få være med på. Man kan jo bare se til Europa; det skjer jo masse som er kjempespennende, den utviklingen som er nå med både tilskuertall og prestasjoner. Jeg fikk jo med meg det Stabæk har levert nå denne sesongen med å ende med sluttspill blant topp 4 og cupfinale. Det er veldig bra!

Alltid. Uansett

Last minute:

Siri Nesheim er med videre

 
Tirsdag ettermiddag ble ledelsen enige med Siri Nesheim og hun vil gå inn i det fysiske apparatet for A-lag kvinner sammen med vår nye fysioterapeut Sivert Borgedal.

Siri har allerede jobbet et år som fysisk trener og spillerutvikler for akademiet, der målsetningen bl.a har vært å løfte det fysiske nivået samt ha oppfølgingen av den fysiske utviklingen på akademi-spillerne. Nesheim er også ansatt ved NTG Bærum.

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©

Hun har UEFA B-lisens, FIFA Fotball Medicine Diploma og avslutter sin turnus som fysioterapeut våren 2023, etter et fireårig studie gjort i Nederland.

- Et team sammen som kan utfylle hverandre, som vi er godt fornøyd med, sier sportssjef Kim André Pedersen i en kommentar til stabakkvinner.no.

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: