Malene Dunsby signere

18 år gammel, midtbane, "ganske aggressiv spiller" ifølge seg selv med smilet på lur; vi presenterer Malene Dunsby.

Annonse:

🖼 Malene Dunsby

Malene Maslø Dunsby er født 2004, originalt fra Nøtterøy og startet sin fotballkarriere i Nøtterøy SK. Sesongen 2019 spilte hun for Eik Tønsberg, før hun gikk til Øvrevoll Hosle i 2020. Hun noterte seg også tre kamper for Norges J18 i 2022. Malene er elev ved ved samarbeidspartner NTG Bærum.

Malene avla Nadderud et besøk i julestria med nysignert kontrakt. Vi ba henne beskrive seg selv som spiller:

- Jeg spiller indreløper, midtbane. Jeg er en ganske aggressiv spiller, tøff første forsvarer og jobber begge veier. Liker å bidra både defensivt og offensivt, så er ganske offensiv i hodet og liker å finne gode alternativer fremover i banen og spille andre gode i situasjoner.

Hva med dine personlige målsetninger?

- På kort sikt ønsker jeg å spille meg inn på laget og bli en del av startelleveren. På lang sikt har jeg store ambisjoner og å kunne leve av fotball. Spille i utlandet og etterhvert komme meg inn på landslaget.

Hvorfor tror du Stabæk kan være klubben som hjelper deg nærmere disse målene?

- Stabæk er en fin klubb og jeg føler det er riktig steg å gå nå. Klubben har et bra lag som spiller i øverste divisjonen i Norge. Det er gode fasiliteter og trenere som legger tilrette for å kunne nå målene mine, avslutter en smilende Malene Dunsby til stabakkvinner.no.

Sportssjef Kim André Pedersen forteller følgende om signeringen av den nye midtbanespilleren:

- Vi har fulgt Malene en stund, fra hun kom inn på NTG Bærum for noen år siden. Vi var tidlig ute med å følge gjennom sesongen 2021 og 2022. I 2022 har hun hatt et skikkelig gjennombrudd i ØHIL og vært meget god.

- Hun er en midtbanespiller med kvaliteter knyttet til boks til boks. Hun har stor kapasitet til å være på riktig sted til riktig tid. Hun er offensiv i spillet sitt, kan skape mål, og assist, god i offensiv posisjonering og god på pressjustering, lese pressignaler og skape trøbbel for motstanderen.
 
- Malene er ung og up and coming og passer godt inn i vår profil sammen med de etablerte spillerne.
 
- Vi gleder oss til å følge Malene og lagets utvikling videre.

 

Vi ønsker Malene velkommen til Stabæk!

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: