Ny sportsjef på plass

NY SPORTSJEF ANSATT: - Vi gikk ikke langt for å finne en godt kvalifisert kandidat, sier daglig leder Jon Tunold.

Annonse:

📸 Kim André Pedersen

Tidligere leder for Stabæk Fotball Akademi Jenter Kim André Pedersen er ansatt som sportsjef for A-lag kvinner. Pedersen har også jobbet som assistenttrener for kvinnene i årets sesong, men har nå gått inn i stillingen som sportslig leder etter Christian Thorbjørnsen.

Daglig leder Jon Tunold sier følgende om ansettelsen av ny sportsjef:

- Da stillingen som sportsjef for A-lag kvinner ble ledig, måtte vi ikke gå langt for å finne en godt kvalifisert kandidat internt. Kim André Pedersens navn kom tidlig opp i denne prosessen og vi er veldig fornøyde med at han har takket ja til rollen som sportsjef for vårt A-lag kvinner.

- Han har vært i klubben en lengre periode og ved siden av å bygge opp et veldig bra akademi på jentesiden, har han vært en sentral brikke hos A-lag kvinner det siste året. Det betyr at vi får kontinuitet i det gode arbeidet som har blitt gjort hos vårt lag i Toppserien, avslutter Jon Tunold med til stabakkvinner.no.

Vi tok en rask telefon til vår nyansatte sportsjef, for å få en liten stauts og han sier følgende:

- Vi er godt i gang med å kartlegge spillerstallen og med å identifisere nye spillere, som kan gå inn og gjenskape den prestasjonen vi hadde i fjor - hvis dét er mulig. Kartlegging av spillere gjøres eksternt i Norge og i Norden og naturlig nok fra vårt eget akademi.

- Spennende nok; den som følger med får se hva vi får til på veien til en ny sesong.

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: