To inn på deadline day

VINDUET STENGER: er Kim André Pedersen Nadderuds svar på Harry Redknapp? *

Annonse:

🖼: #14 Tiril Espedal Flokketveit og #3 Anja Rasmussen

Midnatt onsdag 1. februar stenges overgangsvinduet, så siste innspurt på Nadderud og vi kan med glede melde om følgende forsterkninger de siste timene:

Tiril Espedal Flokketveit

 
Med klubbene Randaberg, Viking og Klepp hersker det vel liten tvil om hvor vår nysignerte midtstopper Tiril Espedal Flokketveit kommer fra. Men hun er født i Bodø og vokst opp på Randaberg. Født i 2003 er Tiril 1. årsstudent ved Høyskolen Christiania.

I 2022 signerte hun for Klepp, der hun står loggført med 26 kamper i 1. divisjon og 2 mål for jærbuene. I høst spilte også Tiril cupfinale J19 mot Molde på Intility arena.

I ettermiddag signerte hun for Stabæk Fotball Kvinner A-lag, og sportssjef Kim André Pedersen sier følgende om Flokketveit:

- Midtstopper og sidestopper som er god i bokspillet, god til å bryte foran og kan sette i gang angrep med råskap 1v1.

Kun 19 år gammel, men har allerede godt med erfaring fra toppfotballen i og med at hun kommer fra en sesong i 2022 hvor hun spilte alt for Klepp i 1.divisjon.

- Tiril har en flott personlighet som er motivert for å utvikle seg ytterligere i tøff konkurranse med resterende forsvarsspillere.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
Tiril har valgt drakt #14

Følg Tiril på Instagram: @tirilflokketveit

Anja Rasmussen

 
Hennes fulle navn er Anja Helen Rasmussen (datter av Hugo iflg egen Instagram-konto), er fra Grovfjord - et passe langt steinkast fra Narvik og Harstad. Født i 1998 bringer hun med seg viktig erfaring som back, og signerer for Stabæk etter tre sesonger i Øvrevoll Hosle og 1. divisjon.

Tidligere har Anja vært spiller i Grovfjord, Skånland OIS, Medkila og Kolbotn. Hun er bokført med flere sesonger i Toppserien, både for Medkila og Kolbotn. Hun har også spilt kamper for Norges J15 og J19.

Anja er utdannet fysioterapeut og jobber til daglig i Bærum kommune.

Sportssjefen sier følgende om signeringen av Rasmussen:

- Vingback som også kan spille som sidestopper. Anja er hurtig, har god arbeidskapasitet, er dyktig i kombinasjonsspillet og har en god innleggsfot. Med andre ord passer hun godt inn i spillmodellen vår.

- Anja har mye erfaring fra toppfotballen, og har spilt mange år i Toppserien tidligere i Medkila og Kolbotn, og kommer nå fra tre sesonger i ØHIL.

- Anja er 24 år og kommer inn med rutine inn i stallen vår og kommer til å bidra svært godt i treningsgruppen vår, avslutter sportssjef Pedersen med til stabakkvinner.no.

Lørdag møter bl.a Anja gamle lagvenninner i Øvrevoll Hosle til treningskamp på Nadderud kl 13:00 - vi sees!

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
Anja har valgt drakt #3

Følg Anja på Instagram: @anjarasmusssen

Selv om begge spillerne allerede har trent en stund med troppen, benytter vi anledningen til å ønske de begge varmt velkommen til Stabæk!
 

Tok du ikke referansen på Harry Redknapp?
Sjekk Wikipedias omtale.

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: