En legende slutter

14 SESONGER: fordelt på 345 kamper; 296 seriekamper, 41 cupkamper og 8 kamper i Champions League og 10 mål.

Annonse:

📸 #13 Siri Nordeide Grønli

- En legende

 
Siri kom til Stabæk da vi overtok Toppserie-lisensen fra Asker fotball høsten 2008. Hun er den siste spilleren som er igjen i klubben, fra de begynte å skrive et nytt eventyr 2009-sesongen. Det er sterkt!

Hun har vært en institusjon i Stabæk og har skrevet seg inn i klubbens historiebøker med gullskrift. Tallenes tale viser med tydelighet hvor viktig hun har vært på banen.

Utenfor banen har hun også vært viktig – som humørspreder, forbilde og en unik representant for laget overfor sponsorer og samarbeidspartnere. 

Siri klatret i 2022 opp på andreplassen på Stabæks Adelskalender (delt med Jon Knudsen). Hun stoppet dermed på 345 obligatoriske kamper med ti scoringer, for Stabæk. Det er sterkt!

Av disse startet hun 333 kamper og spilte samtlige minutter i 301 kamper. Kampene fordeler seg på 296 seriekamper, 41 cupkamper og 8 kamper i Champions League. Det er sterkt!

Siri ble kåret til årets Stabæk-spiller i 2021.

- En epoke er over

 
Nordeide Grønli sier selv følgende om at en epoke nå er over:
 
- En toppidrettsepoke må en gang ta slutt. Sånn er det bare. Derfor kan det hevdes å være både naturlig og forventet at eg i desember 2022 blei informert om at Stabæk ikkje kom til å tilby meg forlenget spillerkontrakt etter endt sesong. For meg personlig var dette uansett en trist beskjed å få.

- Eg har vært heldig som har kunnet få gjøre dette sammen med mange spillere gjennom årene i Stabæk. Eg kunne ha nevnt mange, men det føles passende å konkludere med «ingen nevnt, ingen glemt».

- Eg vil først og fremst rette en stor takk til de eg har spilt på lag med. Takk også til alle jentene som har vært motspillere.

- År har gått og det har blitt mange fotballår for mitt vedkommende. Takk òg til alle de rundt som har gjort det mulig for meg å spille fotball år etter år.

- En lege(nde)
Kom som spiller, ble lagets spillende lege

 
De seneste årene har Siri også vært lagets lege.

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
Lege, forsvarsspiller og sangstrupe Siri Nordeide Grønli

En legende gir seg

 
Stabæk Fotballs styreleder Espen Moe skriver:
 
- Så er tiden kommet, en legende og bauta i Stabæk Fotball Kvinner gir seg. Og da snakker jeg selvfølgelig om evigunge Siri – vår popstjerne, vår humørspreder, vår doktor og ikke minst, vår gode fotballspiller.

- Vi i Stabæk Fotball er evig takknemlige for at vi har hatt Siri i klubben vår gjennom så mange år og det skal du vite Siri, vi ville ikke ha byttet deg med noen andre!

- Og med 345 obligatoriske kamper ikledd Stabæk-drakta, ja da er du en legende og da skjønner alle at det har vært et lykkelig samliv.

- Vi vil komme tilbake med en mer høytidelig markering en gang ila vårsesongen, det blir en overraskelse for det vet jeg du elsker. Men allerede nå:

Tusen, tusen takk Siri – du er best. Alltid. Uansett

Hilsen Espen, styreleder
 

Eventuelle henvendelser og spørsmål rettes til Stabæk Fotballs styreleder Espen Moe på telefon 905 53 384.

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 17.01.2023, oppdatert: 18.01.2023
Skrevet av: SFK Media | Foto: Kristian Bjerke