LØRDAG: Nabokamp

BESØK AV NABOEN: På lørdag er det ny treningskamp med besøk av ØHIL. Avspark kl 13:00 på Nadderud kunstgress 1 - sees!

Annonse:

🖼: #15 Anastasia Høgevold
NM J19, juni 2022

Vår naboklubb Øvrevoll Hosle hadde før 2023-sesongen behov for et nytt og forsterket trener- og støtteapparat. I desember ble nye trenere ansatt for klubbens A-lag; Raymond Mikkelsen og Kenneth Østerås. Også fysioterapeut Andrea Schaug som var med oss i 2022-sesongen, er nå ansatt hos klubben "oppe i veien". Snakk om å forsterke!

Klubben skriver videre på sine nettsider at trenerparet Mikkelsen og Østerås har en lang fartstid innen toppfotballen på kvinnesiden, og de har vært viktige brikker i Vålerenga fotball kvinners utvikling de siste årene.

Det vises til at trenerduoen har vist stor forståelse for hvilken rolle ØHIL ønsker å ha i toppfotballen. Så nå er tiden inne for å sette teori ut i praksis overfor de Blaa; på lørdag ettermiddag står Stabæk for tur.

I overgangsvinduet forteller erfarne kilder at det er status quo for Øvrevoll Hosle: - To inn og to ut, litt svekket pt, men styrke i å ha beholdt stammen, sier vårt overgansorakel.

Øvrevoll Hosle har spilt flere treningskamper allerede. Forrige helg møtte de LSK Kvinner, der ØHIL ble slått 2 - 0 av "Birdsa" på Ferd Arena Hosle.

Vi sees på Nadderud, lørdag kl 13:00

Foto: Kristian Bjerke 2021 ©
#8 Justine Kielland - treningskamp mot ØHIL, mai 2021

Full oversikt på treningskampene finner du her:
Preseason 2023

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: