Ståle P. Haglo med videre

RE-SIGNERER: Forlenger sin avtale ut 2024-sesongen: - særdeles viktig brikke, god med mennesker og relasjonsbygger, sier sportssjef Pedersen.

Annonse:

🖼: Ståle Pedersen Haglo

Sportssjef Kim André Pedersen sier: - Ståle er en særdeles viktig brikke, god med mennesker og relasjonsbygger. I tillegg er han faglig sterk.

Med bachelor i idrettsvitenskap med fordypning i trening, coaching og idretsspsykologi,  Fagidrett Fotball og NFF Spillerutvikling B under beltet, er Ståle tatt ut av Norges Fotballforbund til trenerutdannelsen UEFA A-lisens med oppstart i mars.

Trener Haglo har som nevnt forlenget sin avtale med Stabæk ut 2024 og følger dermed avtalene til både Petter Belsvik og Kim André Pedersen. - Dette er utrolig bra, forteller sportssjefen med et stort smil og fortsetter:

- Kontinuitet, forutsigbarhet, riktig mennesker på bussen og i riktig sete er avgjørende for suksess. Det har skapt et fundament for nå.

- Denne forlengelsen  er vi svært godt fornøyd med. Han har funksjonen toppspillerutvikler og trener. Ståle er en kontiniuitetsbærer og har vært med på oppturen de siste årene både rundt akademiet og A-lag kvinner.

20220302-stb-tl-1718.jpg

Neste treningskamp:
Stabæk - Røa, lørdag 25. februar

Full oversikt på treningskampene finner du her:
Preseason 2023

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: