Før avspark på lørdag!

VI SKAL LIGGE ULTRALAVT: 1-6-4 blir lørdagens formasjon mot trønderne, forteller sportssjef Kim André Pedersen - lørdag får vi svaret!

Annonse:

🖼: #21 Malene Maslø Dunsby

Lørdag møter vi årets første motstander i Toppserien 2023, laget TV 2 har tippet på toppen av årets tabell; Rosenborg kvinner.

Trønderne har mistet Sara Kanutte Fornes som gikk til Hammarby og Elen Sagmo Melhus som legger opp. Karoline Nagelhus Hernes er tilbake fra lån hos KIL/Hemne, der hun spilte seks kamper i fjorårets sesong for klubben på Kyrksæterøra.

For egen del tipper TV 2 oss på en 4. plass på årets tabell i regi av ekspert Marit Clausen. Den tidligere Stabæk-spilleren Solveig Gulbrandsen melder - Det er litt hipp som happ. Jeg er usikre på både dem og laget som vi tipper rett under (LSK kvinner). Les hele TV 2s dom over årets versjon av Stabæk her »

Egne rekker; Skal ligger ultralavt på lørdag!

 
- Vi skal ligge ultralavt! 1-6-4 blir lørdagens formasjon mot trønderne! Med et stort smil om munnen deler sportssjef Pedersen sine tanker om årets sesong og ikke minst første kamp i årets Toppserie:



 

Trener mener; Ikke fullt så lavt!

 
Hovedtrener Belsvik deler også noen tanker før avspark i Toppserien 2023. Primært er den gamle ringreven "enig" sportssjefens formasjon med 1-6-4, men ønsker likevel ikke å bare ligge og forsvare seg:



 

Ikke i Tronheim? TV 2 Sport 1 er stedet!

 
Lørdagens avspark på Koteng arena er kl 15:00. Da vil du får svaret på om støtteapparatet faktisk skal gjøre alvor av formasjonen 1-6-4, og om dette eventuelt er med på å sikre oss ét poeng.

Vi vil anbefale å følge TV 2s "Toppserien: Studio" fra kl 14:00. Jan-Henrik Børslid er programleder i Oslo-studioet, med Solveig Gulbrandsen, Erik Thorstvedt og Ingrid Ryland på plass som gjester.

På arena er det Christina Paulos Syversen og Marit Clausen, som vil rapportere fra vår kamp i Trondheim. De skal bl.a snakke med Melissa Bjånesøy, Selma Pettersen, Zara Jönsson og Petter Belsvik. I tillegg kan de skilte med mye redaksjonelt stoff fra Toppserien, den første halvtimen av sendingen.

Deretter bytter de fra studio og over til vår kamp: Rosenborg - Stabæk kl 14:55 på Koteng arena.

En perfekt fotball-lørdag, god fornøyelse!

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: