LØRDAG: En skikkelig referansekamp

SISTE JUSTERINGER? Lørdag er preseasons siste treningskamp; vi møter Vålerenga på Intility.

Annonse:

🖼: #8 Justine Kvaleng Kielland,
  Første kamp i 2022-sesongen, mot VIF.

Vålerenga kommer fra to uavgjorte treningskamper, mot henholdvis Brann (1 - 1) på Marbella og senest mot Rosenborg på bortebane, søndag 12. mars. Kampen i Trøndelag endte med resultatet 3 - 3.

- Min klare favoritt som seriemester i år

 
Vi spurte sportssjef Kim André Pedersen om å dele noen tanker om siste kamp før sesongen setter i gang, mot laget mange tipper som 2023s vinner av Toppserien; selveste Vålerenga:

- Siste kamp i oppkjøringen til sesongstart 2023, og du verden hvor fort tiden har gått. Vi møter Vålerenga i siste treningskamp. Vålerenga ser sterkere ut i år enn i fjor og er min klare favoritt som seriemester i år.

- Vi gleder oss til en skikkelig referansekamp hvor vi får testet oss i alle faser av spillet. Vi håper og ønsker å bygge videre på en god første omgang fra LSK kvinner kampen i Marbella og være enda skarpere og mer effektive i siste fasen i vårt angrepsspill.

- En test i lav struktur, tålmodighet og dyktighet vil også bli viktig da Vålerenga er dyktige i etablert. Sportssjef Pedersen avslutter og sier - Vi gleder til lørdag, med et smil.

Toppseriens beste lag?

 
Midtbanegeneral Justine Kvaleng Kielland ser frem til å møte Vålerenga og få en siste test før serien er i gang:

- Gleder oss veldig til å få en ordentlig test mot kanskje Toppseriens beste lag før serien starter. De har mange gode enkeltspillere, men hvis vi spiller som i 1. omgang mot LSK kvinner på Marbella, tror jeg det kan bli en veldig morsom kamp!

20220321-vif-ts-stb-2164.jpg

Pølser på termos fra 14:30

 
Vålerenga åpner inngang nr. 1 på Intility arena kl 14:30 og kampstart er kl 15:00. Det er gratis inngang, men varsler at kioskene fortsatt er vinterstengt - klassisk pølse på termos, der altså.

Uansett, vi sees på Iørdag kl 15:00!

Siste treningskamp før seriestart:
Vålerenga - Stabæk, lørdag 18. mars

Full oversikt på treningskampene finner du her:
Preseason 2023

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: