- Definisjonen på ildsjel

FOTBALLPRESIDENTEN: Å skulle kåre en svært viktig ildsjel for Stabæk...

Annonse:

🖼 Lise Klaveness og Richard Rolf Jansen

Fotballpresident Lise Klaveness var tilskuer under Stabæk - Brann, men hadde mer på agendaen; å kåre en svært viktig ildsjel for Stabæk.

Vi ba den tidligere Stabæk-spilleren å fortelle mer om den nye prisen:

- I årets kamper jeg reiser rundt på Toppserien og Eliteserien får vi klubbene til å legge opp til å møte noen som gjør vanvittig mye, ildsjeler, frivillige, som jobber utover det man kan forvente.

- Å få klubben til å peke på hvem det er i sin klubb og ha en litt lavterskel opplegg, der man kommer bort til vedkommende og gir de en ildskjel-drakt, en landslagsdrakt med "ildsjel" trykket på ryggen for å gi en anerkjennelse. Det er lagt opp til å være noe som er enkelt å praktisere; en ekstra applaus for ildsjelene i klubbene våre.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
 

Richard Jansens mangeårig og frivillig arbeid for Stabæk Fotballs kvinnelag, fra oppstarten i 2008 gjorde valget enkelt for klubben - noe Klaveness lett følger opp:

- Vi begynte med dette i dag og det var fint for meg personlig å begynne med Richard. Han var virkelig den første jeg møtte i Stabæk og jeg var den første kvinnelige fotballspilleren han møtte fra Asker. Vår kontakt var mye av grunnen til at sammenslåingen mellom Asker Fotball og Stabæk tilbake etter 2008-sesongen, da Stabæk overtok Askers klubblisens.

Men hvordan er det å skulle hedre en mann som Richard, med hans endeløse engasjement og innsats over så mange år?

- Ja og det man kan si at han fortjener så mye mer enn en drakt, men dette skal være en ekstra liten anerkjennelse i hverdagen for nettopp de som står på hver eneste dag og er der for fotballen hele tiden - og Richard er jo helt unik på det området, han har jo en stayerevne som veldig få kan vise til og er veldig skalerbar. Han holder innlegg på forbundstinget, men vasker også drakter. Han er vel definisjonen på ildsjel, avslutter Lise Klaveness til stabakkvinner.no.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
 

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

 
 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 29.04.2023, oppdatert: 03.05.2023
Skrevet av: SFK Media | Foto: Kristian Bjerke