18° OG SOL: Stabæk - Åsane

- De ønsker å ha mye ball, det er en annen utfordring, sier sportssjefen før møte med Bergens-laget på Nadderud.

Annonse:

🖼: #16 Silje Skaara Helgesen

En vår- og fotballørdag på Nadderud og det er meldt hele 18° varmegrader og knallsol!

Det sier seg selv; plass på tribunen på stadion, solbriller, Stabæk-skjerfet, solkrem og høye heiarop når dommeren blåser kampen Stabæk - Åsane i gang kl 15:00.

Vi møter det nyopprykkede laget, man finner ikke overraskende lokalisert i bydelen Åsane, nærmere bestemt Bergen. Laget spiller sine hjemmekamper på Åsane arena som åpnet i 2021. Arenaen blir vi bedre kjent med i Toppserie-sammenheng 1. juli, som blir siste kampen før sommerens VM-pause. En pause som går fra 3. juli for vår del, til og med 25. august.

Vi tar med oss 1. omgangen fra Vålerenga-kampen til lørdag; en kamp som spilles på en "strøken gressbane" iflg sportssjef Pedersen, som forteller at det skal bli gøy å spille ball på Nadderud igjen.

Han sier at Åsane ønsker å ha mye ball og at det er en annen utfordring, enn hva de fire foregående rundene har gitt oss. Med rolige dager i mellomtiden på Nadderud, har vi fått friske bein og er klare for kamp på lørdag!

Så med tredje kampen på syv dager møter vi altså Bergen bys tredje Toppserie-lag Åsane, og du kjenner jo allerede Brann og Arna-Bjørnar fra tidligere. Still opp, vær med oss i kampens hete og bli en del av gjengen som sørger for at de tre poengene forblir på Østlandets fineste golfgreen - vi sees!

Billetter finner du tilgjengelig her: billett.stabakkvinner.no

20230401-stb-ts-lsk-6848.jpg

Skulle du ha rotet deg bort på noe annet sted enn Nadderud på lørdag, så anbefaler vi deg å finne veien hjem igjen! Vi har selvfølgelig også tenkt på villfarne supportere; kampen sendes på TV 2 Play.

Ditt sesongkort for Toppserien 2023
  
2023: Q&A: Billett eller sesongkort?

 
Hvor mange hjemmekamper i årets serie? 14 kamper! Pris på årets sesongkort? Kr 600! Hva koster en enkeltbillett? Kr 100!

Dette er jo en no-brainer! kr 600 delt på 14 seriekamper er i underkant av kr 43,- pr kamp! Du får i tillegg fast sete under taket på Nadderud stadion - Alltid. Uansett !

Anbefalt og du sparer:
Ditt sesongkort for Toppserien 2023

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: