ÅRETS FØRSTE: Endelig første kamp på "hjemmebanen" AJ Arena og LSK Kvinner på motsatt banehalvdel.

🖼: #51 Iris Omarsdottir

Første hjemmekamp i Toppserien 2023 spilles på AJ Arena på Kadettangen. Med tanke på nye snømengder og værforholdene i midten av uken, må vi nok vente en stund på å kunne spille på Nadderuds gressmatte.

Som hovedtrener Petter Belsvik sa til Budstikka.no denne uken: - Jeg tror alt i alt at vi tjener på å spille på en bra gress- eller bra kunstgressbane. Da går vi for best mulige forhold.

Vi minner også om at jentene trener både torsdag ettermiddag og fredag morgen på Kadettangen. Sjekk dette skjer i uke 13 for nærmere info.

Årets første motstander på hjemmebane er vår gul-svarte naboer fra Ringerike, som vi seieret over i siste Toppserie-kamp på Nadderud. Nærmere bestemt 18. juni 2022: Vi feide LSK av banen!

- En hel andre omgang vi må få luket bort

Men så var det siste møte i Spania og Marbella, der vi imponerte fotballverden med en god første omgang og gikk til pause med ledelsen 2-0.

Etter hvilen hadde LSK justert seg og vi ga i tillegg motstanderen en mengde muligheter. Dette utnytter ringerikingene til fulle og scorer hele tre mål før dommer blåser av kampen. Kaptein Bjånesøy oppsummerer kampen enkelt:

- Vi får mye brudd i dårlig balanse og så scorer de tre mål på oss. Det er en hel andre omgang vi må få luket bort.

Er lukeredskapen benyttet?

På lørdag er tiden inne for å bevise at lukeredskapen er benyttet på treningene frem til nå. Men vi går altså rolig ut av startblokken med første hjemmekamp på AJ arena i Sandvika lørdag kl 16:45. Så gir vi Nadderud enda noen uker til, å tine på.