Motivert for å prestere i Bergen

- Vi er veldig motivert for å reise til Bergen og gjøre en god kamp, sier sportsjefen før helgens returoppgjør med Arna-Bjørnar.

Annonse:

🖼: #22 Sunniva Skoglund

- De er bedre nå, enn når vi møtte de på Nadderud sist, det er det viktig at vi forbereder oss på, sier sportssjef Kim André Pedersen onsdag denne uken. Byen er Bergen, laget er Arna-Bjørnar og kampen skal spilles på lørdag kl 15:00.

Han fortsetter: - Det her blir ikke noe lett fotballkamp, men om vi er på vårt beste skal vi lage trøbbel for Arna-Bjørnar.

Trener Belsvik lener seg til sportssjefens uttalelser og sier at det er viktig at Stabæk får til sitt eget spill: - Nå er vi klare for å dominere kampen enda mer.

Se hele praten her:


Om du syntes det er småskummelt å skulle reise til Bergen under festspillene, så kan du fortsatt se kampen på play.tv2.no med sendestart 14:55.

Skulle likevel meldte 9°, regn og laber bris fra sør med vindkast på hele 15 m/s friste, så er det god plass på bortefeltet og billetter kjøper du her ». Vi setter pris på ALL støtte vi kan få i Bergen!

Neste på Nadderud stadion

 
Husk å lade opp til lørdag 3. juni, for da tar vi nemlig i mot Riises kvinner på Nadderud - om sportssjefen skal bake kake og lage kos, gjenstår å se - men FEST blir det! Kjøp billettene dine allerede nå: billett.stabakkvinner.no

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: