Kake på søndag?!

RIISE BYR PÅ KAKE: men først; både Belsvik og Pedersen fornøyde med treningene så langt denne uken før helgens tur til Vestlandet.

Annonse:

🖼 #51 Iris Omarsdottir

Få med deg hvorfor John Arne Riise serverer Stabæk kake i videoen nederst i saken!

Avaldsnes ligger for øyeblikket på en åttende plass, etter 8 spilte kamper. De holder Åsane og Arna-Bjørnar bak seg på tabellen med 8 poeng. Poengene fordeler seg på to seire over henholdsvis Lyn og Arna-Bjørnar, to uavgjort mot Rosenborg(!) og Brann og fire tap - LSK kvinner, Vålerenga, Røa og Åsane.

Sistnevnte med kopi av vår kamp mot AB, der Åsane slo Avaldsnes 5 - 1 i Bergen på lørdag. Som laget selv skriver: "Dog var 5-1 i det meste laget, og to av scoringene kom i overtidsminuttene da vi satset over evne fremover".

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
Fra cupen i august 2022; Riise som alltid enig med dommeren.

Med hele 8 dagers strekk mellom kampene, møter vi Avaldsnes i "havgapet" (Karmøy) på søndag kl 15:00.

Forrige møte med de rød-hvite var i NM-sammenheng, da vi slo de 1 - 0 på vår reise til cupfinalen i fjor. I Toppseriens berømte grunnspill anno 2022 vant vi begge våre kamper over Avaldsnes med 0 - 1 og 2 - 0.

En god soldat hviler på sofaen...

— Sportssjef Pedersen på video 👇

Dessverre er vår gamle keeper og Stabæk-venn Siri Ervik ute for tiden med skade. Erstattende keeper er for øyeblikket Kelsey Daugherty.

Avaldsnes skriver på sine hjemmesider at de er ubeseiret i årets første tre "hjemmekamper" og laget er innstilt på å fortsette den gode trenden på gresset på Avaldsnes. Vel og merke ble første kampen spilt på Åsebøen stadion, der Avaldsnes slo Lyn 2 - 1, da Avaldsnes Idrettssenter gress hadde et snev av "Nadderud" første dagen i april. Nå satser Avaldsnes på et fullsatt Skeie, spesielt siden avspark er i god tid etter kirketid søndag.

Foto: Kristian Bjerke 2021 ©
Avaldsnes Idrettpark, anno juli 2021

Vi avla trenerkontoret et lite besøk onsdag denne uken, der sportssjefen var full av pepp med en ryddende kollega i form av Petter Belsvik, som tok vårrengjøringen av sin portemoné bak kamera: 

Om du ikke tar med golfbaggen og reiser over for en runde på lørdag og kamp på søndag, så kan du få med deg kampen på TV 2 Play.

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: