Teddy Moen til minne

Generalsekretær i Norsk Fotballtrenerforening gjennom 25 år har gått bort etter lang tids sykdom. Petter Belsvik minnes sin kamerat og trenerkollega.

Annonse:

Norsk Fotballtrenerforening er en velkjent interesseorganisasjon for norske fotballtrenere. Teddy Moen var administrativ leder og generalsekretær i Norsk Fotballtrenerforening gjennom 25 år.

Hans bortgang etter lang tids kreftsykdom berørte en hel fotballnasjon, herunder Petter Belsvik; som både kollega og venn:

- Da jeg spilte fotball for Start, ble jeg kjent med Teddy som da var en fremadstormende, ung trener. Jeg hadde forlatt Start da Teddy overtok A-laget, men jeg ble kjent med han i den perioden når jeg var spiller.

- Våre veier møttes igjen da jeg ble trener og Teddy hadde blitt leder for Trenerforeningen, noe han var til siste slutt.

- En bauta i norsk fotball. En som virkelig har brydd seg om yrket; det å være trener. En som har gått opp løypa for trenerstanden, våre rettigheter og hjulpet veldig mange trenere som har havnet i vanskelig situasjoner - bl.a. når trenere har ufortjent fått sparken. Men også med kontrakter og avtaleverk slik at treneryrket har blitt mer sikkert og at man er mer beskyttet som trener.

- Teddy har jobbet for og fått høynet statusen på det å være fotballtrener og å ha det som yrke. Han har vært en foregangsmann av rang for treneryrket.

- Han var en veldig engasjert person som virkelig var opptatt av deg som person. Kunnskapsrik. Utrolig god til å huske navn kjenne igjen mennesker. Han ledet jo cupfinale-seminaret, som gikk fra å være et medium stort til å bli et gigantarrangement, med over 1.200 - 1.300 trenere som kom inn på en helg. Ikke overraskende ble dette nordens største fotballtrenertiltak.

- Han hilste på samtlige deltakere og ta de på navn. Han gjorde så alle følte seg sett. Han kjente igjen alle, kunne slå av noen ord og inkluderte så mange på sin vei.

- For meg personlig så har Teddy hjulpet meg i flere situasjoner når jeg har trengt hjelp i mine ansettelsesforhold.

- Jeg tar av meg hatten og mine tanker går til familien og den nære familien spesielt, men også alle andre som har hatt et forhold til Teddy. En fantastisk person og det er trist at det gikk, som det gikk. Det var veldig trist!

Hvil i fred, Teddy.
 

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: