Brann på tirsdag!

HYPPIG? Jo da, allerede tirsdag kveld blåser dommeren i gang kampen på NRK kl 19:05 - da fra Stemmemyren og motstander Brann.

Annonse:

  🖼: Heldigvis meldt bra vær på tirsdag
#51 Iris Omarsdottir

Du tenkte kanskje det var kamp først til helgen; og JA - vi møter Røa, lørdag 10. juni kl 15:00 på Nadderud og billetter til den kampen kjøper du her »

...tirsdag aller først; Brann i Bergen

 
Tirsdag skal det spilles ball, så da er det Toppseriens runde 13 på Stemmemyren. Kampen sendes på både nett og lineær TV (boksen i stuen), og NRK har sendestart allerede kl 18:50 med et lite før-match-magasin fra Bergen.

Brann har med sine 12 spilte kamper så langt i sesongen, 17 poeng og en 4. plass på tabellen. Til sammenlikning så ligger vi på 6. plass på tabllen med 11 spilte kamper og 14 poeng (Avaldsnes borte spilles som kjent 23. august).

Bergens-klubben hadde en lei kamp mot RBK med resultatet 1 - 4 på Stemmemyren, før de så har vunnet sine to siste kamper. Det var henholdvis 2 - 0 over Åsane og 5 - 2 over Røa.

Forrige runde i cupen spilte Brann mot Fyllingsdalen, som ga avansement etter å ha vunnet kampen 6 - 0. Så de er vel som oss, i "dytten".

Tar full kommando i kampen mot Brann

 
- Vi gleder oss til å reise til Bergen, sier sportssjef Kim André Pedersen og fortsetter: - for å bryte Brann ned, spille de lave og ta full kommando i den kampen. Vi spilte på gress sist, men nå skal vi spille på kunstgress på Stemmemyren, så da skal vi gå ut og ta full kommando i matchen.

- Jeg tenker at Knut (trener) og resten av teamet hans må forberede seg godt på det, for vi kommer til å ha mye ball og være mye på ball, så de blir nok spilt mye lave. Så får vi se om de syntes det er ålreit eller ikke.

Se trenerpraten i videoen her: 


Kampen ser du NRK2 og på nett-TV her »

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
Regn sier du? Bergen dét! (er meldt 15° og sol på tirsdag)

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 01.01.2023, oppdatert: 05.06.2023
Skrevet av: SFK Media | Foto: Kristian Bjerke