SIGNERING: Vår nyeste Stabæk-spiller!

FRA LYN: Hun blir Stabæk-spiller i sommervinduet. Vet du hvem hun er?

Annonse:

 🖼: Ny spiller i troppen på Nadderud

Angrepsspilleren Monica Nedgård Isaksen startet sin karriere på Fjellhamar, men søkte etterhvert nye utfordringer i ungdomsfotballen. Valget falt på Lyn, der hun har vært spiller siden 2018. Nå søker hun igjen nye utfordringer og nå blir hun Stabæk-spiller i sommerens overgangsvindu.

Hun liker å bruke farten sin som spiller, er ganske rask i følge seg selv og liker å løpe i bakrom. Hun går ikke av veien å utfordre en-mot-en og har spilt både spiss, kant og som 10'er, så hun fyller de fleste roller offensivt.

X-faktor

 
Når vi utfordrer henne på hva andre oppgir å være Monicas x-faktor, returnerer hun til farten sin. Hun forteller om en god akselerasjon med basis i lav tyngdepunkt, som gjør at hun lett passerer motspillere kun på farten og at hun derfor ikke trenger å drible. Underholdende egenskaper vi alle kan glede oss til å se, når vi igjen kommer i gang med sesongen.

Bli bedre kjent med den jusstuderende Monica Nedgård Isaksen her. Siden vi var på sportssjef Pedersens kontor, så lot vi han også få si noe om vår nye spiss på laget:


 
Vi ønsker Monica velkommen på laget og i Stabæk - bare å glede seg til kampene utover sesongen! Nyeste tilskudd i troppen har valgt seg draktnummer #24.

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: