Nytt Karmøygeddon?

UVANT Å HA SÅ MYE FRI: sier trener Belsvik VM-pausen og onsdag får vi en forsmak på høstens Toppserie.

Annonse:

🖼: #19 Andrea Anderdal
Stabæk - Avaldsnes, juni 2023

Tiden er altså inne! For hva, spør du kanskje?
Runde 9 i Toppserien forble uspilt for Avaldsnes og Stabæks del og forbundet bestemte at hengekampen skal spilles i uke 34.

Så endelig får vi vår andre sjanse til å besøke John Arne, laget og Avaldsnes på onsdag kveld. 18:00 blåses kampen i gang, gitt at vi får landet på Haugesund Lufthavn Karmøy i motsetning til mai - da vi måtte returnere til Oslo, til Riises store frustrasjon.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
Favoritten vår: John Arne Riise

Onsdag morgen reiser laget til Karmøy og møter laget som pt har jumboplassen på tabellen med 12 poeng etter 16 spilte kamper. Kun målforskjellen skiller Arna-Bjørnar på plassen foran fra Avaldsnes, mén AB har en kamp mer spilt.

Selv regjerer vi 5. plassen på tabellen for øyeblikket, med 22 poeng og en kamp mindre spilt enn våre konkurrenter. Vinner vi kampen på onsdag er det kun målforskjellen som i gjør at Brann fortsatt besitter 4. plassen.

Som Petter Belsvik snakker om i videoen nedenfor; det er to lag som ønsker å angripe, og som mer enn gjerne noterer seg nye tre poeng etter full tid. Et spennende element for vår del blir lagets nye konstellasjon med tre blaa solgt og nye spillere inn i troppen:


Vi ønsker troppen god tur til Vestlandet og at John Arne tar oss vel i mot på flyplassen!

ONSDAG KL 18:00
Avaldsnes - Stabæk
TV 2 Play
 

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: