20230811-stb-tk-lyn-3700-2

Re-signert: - Hun blir en arkitekt

- Jeg har utviklet meg bra her, og jeg mener Stabæk kan hjelpe meg med videreutviklingen som spiller, sier Thea Loennecken.

Annonse:

🖼: #4 Thea Loennecken


Thea Loennecken kom til Stabæk og Nadderud i 2017, 15 år gammel. Hun spilte et år på rekruttlaget og fikk så sin debut i Toppserien i 2018, der har hun spilt siden.
- Det begynner å bli noen år, sier en smilende Loennecken etter re-signeringen av avtalen.

Re-signeringen innebærer et lenger perspektiv med hensyn til kontraktslengde:

- Jeg har utviklet meg bra her, og jeg mener Stabæk kan hjelpe meg med videreutviklingen som spiller. Målet er å komme seg ut. Vi har vært en gjeng som har utviklet oss godt her, og for min del blir det riktig å fortsette i Stabæk.

- Skal jeg dra videre, så skal det være med tanke på at jeg legger igjen noe i klubben.

Vi spurte Thea om hvordan hun syntes sommerens endringer i stallen ser ut:

- Det ser bra ut og at de nye som har kommet er et tilskudd i gruppa. Med tanke på at en del har mye rutine, både på og utenfor banen. Jeg tror vi kommer til å bli et komplett lag, en del med erfaring og noen nye som skal opp og frem.

Foto: Ståle Pedersen Haglo
FREMTIDEN: på Nadderud og for Stabæk - Foto: Ståle Pedersen Haglo

Sportssjefen er strålende fornøyd

 
Sportssjef Kim André Pedersen sier at de er kjempefornøyd med at Thea har re-signert med Stabæk, spesielt i en situasjon der majoriteten av etablerte spillere er på utgående kontrakt kombinert med salget av tre spillere:

- Vi har hatt prosesser gående over tid og vi er strålende fornøyd med at Thea vil være med videre og bygge på det prosjektet vi har startet på. Prosjektet vi holder på med i Stabæk er å begynne og ta opp kampen med de beste klubbene, på vår måte.

- Nå har vi solgt noen spillere og de ressursene skal vi bl.a bruke på å få med oss en type spiller som Thea videre, så skal vi prøve å gjøre Thea enda bedre og at hun kan nå sine mål igjen; type U23 og A-landslag. Samtidig skal hun ta mer plass hos oss på en annen måte, noe som er helt naturlig at man blir viktigere og får mer betydning.

Hun blir en arkitekt

 
Thea er en stabil del av troppen som velger å re-signere, fortell:

- Thea er fra området, så hun er lokal. Hun er klubbutviklet i Stabæk og er på sitt 6. år og begynner å få litt erfaring da. Hun har vært viktig for klubben lenge. Hun har hatt en god utvikling det siste året som jeg mener kommer til å fortsette.

- Hun er fleksibel og kan spille flere posisjoner, men at vi nå spisser den kompetansen inn i en spesifikk rolle i laget, både som spiller og i garderoben. At hun blir en arkitekt, å være med og bygge noe som skal stå over tid i motsetning til her og nå. Det er viktig at vi gjør ting solide og tanken med Thea er blant annet det.

- Hun kjenner klubben godt over lenger periode, som er en kompetanse viktig å ivareta. Det er noe som ikke kan kjøpes for penger.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: