Solgt til Brann

SISTE TRENING SØNDAG: Hun gir tidenes største overgangssum på kvinnesiden i Stabæk.

Annonse:

🖼: Justine Kvaleng Kielland

Søndag kveld satt Justine Kvaleng Kielland seg på flyet til Flesland og Bergen. Mandag morgen ventet medisinsk sjekk, for så å undertegne kontrakt med sin nye klubb og deretter delta på sin første trening i vestlandsbyen. Vi tok en prat med henne før avreise søndag ettermiddag:


 
Gir flere muligheter

 
Hovedtrener Petter Belsvik sier at det alltid er vemodig å skulle selge spillere som klubben ønsker å beholde, men legger vekt på balansen mellom kontraktlengde, spillers eget ønske og mulighetene for reinvestering er viktig:


 
Ny overgangsrekord på kvinnesiden i Stabæk

 
Klubben kommenterer naturlig nok ikke størrelse i slike salg, men det er gøy å notere seg at spilleren som hospiterte hos Stabæk allerede i 12 årsalderen, den gang som Fossum-spiller, nå setter ny overgangsrekord på kvinnesiden i klubben. Sportssjef Pedersen sier følgende om salget av spilleren til Brann:

- Justine har gått gradene i Stabæks akademi, gjennom NTG, A-lag og utviklet seg til å bli en av de beste og mest talentfulle fotballspillerne i Toppserien.

- Med 4 måneder igjen av sin kontrakt har hun en god stund vært tydelig på at hun ønsket seg nye utfordringer, og derfor ikke ønsket å forlenge sin kontrakt med klubben. Vi ønsker ikke å stå i veien for spillerens ønsker.

- Dette er vår tredje store overgang i sommer, som gir oss handlingsrom for å bygge videre på det vi har startet på. Vi har allerede og skal forsterke troppen, men også bruke midlene til å legge til rette for økt utvikling på jentesiden i Stabæk.

Videoen er ikke tilgjengelig.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
LANDSLAG: Justine på U23-samling i april

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 21.08.2023, oppdatert: 22.08.2023
Skrevet av: SFK Media | Foto: Kristian Bjerke