20221007-nor-fr-bra-8776

Landslagspausen

FULL OVERSIKT: Se hvilke Stabæk-spillere som er i inn- og utland i landslagspausen. Kan vi friste med Kina?

Annonse:

🖼 #22 Sunniva Skoglund

I september er det som kjent internasjonal pause, og vi har med og har hatt med følgende spillere i dette avbrekket:

A: Filippinene:

 
Fillippinene endte på lekne 24. plass i årets VM i henholdsvis New Zealand og Australia. Meryll Abrahamsen er under langslagspausen med på samling for Filippinenes A-tropp i Kina.

U23: Norge:

 
For øyeblikket har vi Sunniva Skoglund på landslagssamling for Norges U23-tropp. Trener Per Inge Jacobsen har lagt samlingen til fotballhovedstaden Bryne, der de møter England på Bryne stadion 21. september kl 18:30.

Troppen har hatt fire forfall, men forbundet har enda tilgode å annonsere alternative spillere som slutter seg til i troppen i Rogaland.

Ingrid Hjelmseth er med som keepertrener for bl.a Sunniva og tidligere Stabæk-spiller Selma Panengstuen.

U18: Norge:

 
Mathea Berg-Solemdal og Signe Strømnes er med i den norske U18-troppen til Portugal. De møter vertsnasjonen i to privatlandskamper under oppholdet.

Kampene skal spilles 20. september kl 15:00 på Estádio Municipal dos Arcos de Valdevez og 23. september kl 15:00 på Campo de Futebol do Sport Clube Vianense.

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
#17 Mathea Berg-Solemdal

U19: Danmark: U19:

 
Amalie Kjærgaard Callesen er med Danmarks U19 på treningssamling i England. Troppen spiller to kamper mot henholdvis England og Tyskland. Begge matcher spilles på St. George's Park.

U19: Tyrkia:

 
Sena Akyürek er med på treningssamling for Tyrkias U19 i Erzurum. Troppen møter Estonias landslag til dobbeltkamp mellom 20. og 23. september.

U15: Norge:

 
Tidligere i september har Norges U15 hatt samling i Sverige. I troppen var Stabæk-spillerne Celia Lind Halvorsen og Elida Holvik Kolbjørnsen med og de møtte Sverige til dobbeltkamp.

De vant første kampene 4-3 og andre kampen hele 6-1. Landslagstrener Bengt Sæternes uttalte i etterkant av oppholdet - at dette ser lovende ut.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
#30 Elida H. Kolbjørnsen

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: