Gode nyheter!

Det blir treningsleir i Spania i februar! En nyhet, godt mottatt av troppen på Nadderud, forteller trener Pedersen.

Annonse:

🖼 Verdifulle dager

Til tross for tidligere antakelser, får troppen likevel mulighet til å trene sammen med resten av Toppseriens lag på La Manga (Spania) i midten av februar. Sportssjefen gir en oppdatering fra tirsdagens padel-trening: 

Fullt fokus på trening og restitusjon

 
Vi spør Melissa Bjånesøy i hennes rolle som fysisk trener for troppen: Hvor viktig er det å få et avbrekk fra det nordiske klima på vinterstid, med tanke på oppkjøringen? Et tilnærmet likt klima dere normalt spiller Toppserien i, med tanke på temperatur og klima?

- Vi kommer mye nærmere optimale forhold; både klima-, trenings- og restitusjonsmessig. Sier seg jo mye selv at jo mindre ting man har å spre kreftene sine på, jo mer fokus kan man ha på treningen. Når man får trent på formiddagen kan man bruke resten av dagen på å restituere og gjøre seg klar til neste økt.

- Alternativet blir for de fleste å løpe mellom alle mulige andre gjøremål, som de fleste må. Det er det fortsatt ganske mange som må i den normale hverdagen, med tanke på både studier og jobb.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©

- En sånn uke gir masse til spillergruppen

 
Så ber vi Melissa om å ta på seg kapteinsarmbåndet, som en del av lagets kapteinsteam; det sosiale, det å reise bort på treningsleir, med tanke på samhold i troppen og verdien for spillerne?

- Det er kjempeviktig. Du får en hel uke sammmen. Tett på hverandre. Hvertfall sånn som på La Manga der vi skal nå, der vi bor opp til åtte stykker i samme leilighet.

- Det tror jeg er en av de viktigste tingene for samholdet, tid tilbragt sammen. Jo mer samhold, jo bedre er det. En sånn uke gir masse til spillergruppen.

Med mange nye spillere i stallen, er det jo en fin anledning til flere ting...

- Ja! utbryter Melissa: - Det gir også anledning til å gjennomgå det årlige underholdningsritualet, som holdes av de senest ankomne i garderoben på Nadderud.

Mén her ivaretas vel en viss form for kodeks blant spillerne, at ritualet forblir innad i troppen og vises ikke ut?

- Dét stemmer og er kanskje like greit, du vet; ikke alle kan synge!

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©

Ikke på La Manga i februar? TV 2 er der for deg!

 
Alle kamper på La Manga vil streames og sendes som i fjor av TV 2 / TV 2 Play. Vi spiller som kjent vår treningskamp mot Rosenborg på tirsdag 13. februar, noe du kan følge med abonnement på TV 2 Play. Tidspunktet annonseres så kjapt dette blir klart.

MER OM OPPKJØRINGEN:
2024: Slik blir preseason 🔥

 
 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 10.01.2024, oppdatert: 14.01.2024
Skrevet av: SFK Media | Foto: Kristian Bjerke