- Vi gleder oss til å se Tiril tilbake

Ikke bare er hun tilbake igjen etter skade og opptrening - nå har Tiril også re-signert med Stabæk!

Annonse:

🖼 #14 Tiril Espedal Flokketveit

Kun 19 år gammel og med en svært innholdsrik sesong for Klepp i 2022, signerte Tiril sin første kontrakt med Stabæk i januar 2023. Midt- og sidestopperen hadde en lovende vår, inntil en svært fatal torsdag.

Med korsbåndskade konstatert etter trening på kunstgress, ble hverdagen annerledes for fysioterapistudenten. Vi tok en prat med Tiril om perioden med skade og opptrening. Korsbånd tar dessverre som vi alle vet; sin påkrevet tid. Var det i april du skadet deg?

- Ja, jeg skadet meg 13. april og opererte 8. juni så nå er det snart 7 måneder siden operasjon.

Hvordan har du klart å motivere deg gjennom det marerittet den skaden må ha vært? Uendelig mange timer med opptrening og krykkene som nærmeste "venn"?

- Motivasjonen har alltid vært å spille fotball igjen og bli enda bedre enn jeg var da, både fysisk, men også psykisk.

- Når skadeperioden er såpass lang som den er, har det også vært godt å ha noe å holde på med ved siden av fotballen, blant annet studier. Så det at jeg nå studerer fysioterapi har kommet godt med både på motivasjonen, men også ekstra erfaring.

Tiril tar til daglig en bachelor i fysioterapi ved høyskolen Kristiania, avdeling Oslo.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
Ingenting å si på treningsiveren

Hva er status nå, er du klar med ball nå som preseason har begynt?

- Status nå er at jeg har begynt litt smått med ball og kan gradvis øke dette de neste ukene.

Hvordan ser du oppkjøringen og sesongen foran deg? Er det bare iver og glede etter å komme i gang, eller blir man litt betenkt med tanke på det skadesenarioet du har vært igjennom?

- Det er en glede å være i gang med fotball i bena, men er også litt rart når det er såpass lenge siden sist gang jeg spilte fotball. Det viktigste for meg nå er å trene hardt og godt, slik at jeg kan komme tilbake for fullt om ikke så alt for lenge, avslutter en smilende Tiril til stabakkvinner.no

Onsdag ettermiddag re-signerte den alltid smilende og blide rogalending med Stabæk. Dette sier sportssjef Kim André Perdsen om Tiril er med videre:

- Tiril kom til oss fra Klepp i starten av 2023 og hadde en svært god oppkjøring inn mot seriestart i fjor. Dessverre var Tiril veldig uheldig og skadet seg i April og vært ute en god stund.

- Nå er Tiril tilbake igjen med opptrening, med ball og klar for en progresjon i 2024. Vi gleder oss til å se Tiril tilbake igjen på banen.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
LSK - Stabæk - treningskamp, mars 2023

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: