20230204-stb-tk-ohi-6682

De grønne på besøk

Denne uken møter vi Øvrevoll Hosle til treningskamp. ØHIL kommer fra to treningskamper mot Lyn og LSK kvinner.

🖼 #23 Martine Leonards

Denne uken møter vi Øvrevoll Hosle til treningskamp. ØHIL møtte Lyn i sin første treningskamp i preseason med et realt 5-0 tap.

Om Hosle-laget skjerpet det berømte egget etter det sivende tapet eller at Bergdølmos kvinner fortsatt lå i vinterdvale vites ikke, men...

..søndag møtte de LSK i gymsalen, der LSK satte første mål etter 10 minutter. Elleve minutter senere utligner ØHILs Nadia Pinto og kampen endte uavgjort i LSK-hallen.

ØHILs multikunstner og altmuligmann Mikkel Mørch Sollie konkluderte med "en meget god kamp av ØHIL Toppfotball!".

Dette sier våre om møte med naboklubben:

ØHIL ble i en periode trent av tidligere Stabæk-spiller Tommy Stenersen. I desember 2022 inntok Raymond Mikkelsen rollen som hovedtrener og Kenneth Østerås som assistent. Nytt av året er at Kenneth Østerås har overtatt rollen som hovedtrener.

Aktiv periode på Hosle

Med Ine Strømstad Berre solgt til Rosenborg, har klubben signert kontrakt med søstrene Tiril og Kaisa Haga i desember. Klubben har også signert Ingrid Synnøve Nødland (Klepp, Amazon Grimstad og Grei) og Julie Austdal som kommer fra vår nabo over elven; Røa.

Vålerenga hentet ØHIL-keeper Pia Grinde-Hansen og Lyn hentet keeper Una Langkås. Klubben signerte Hannah Markussen i januar, for å vokte ØHILs bur i årets 1. divisjon.

Drømmen om opprykk

"ØHIL Toppfotball sitt damelag spiller i 1. divisjon og har som mål å rykke opp til Toppserien. Følg oss i 2023-sesongen." skriver ØHIL på egne nettsider.

De har vært nære før; senest i 2023 da de var med i sluttspill om opprykk, men det ble for tungt. Vil de klare det i årets sesong? Vi følger spent med!

Fredag sen ettermiddag er det vår tur til å møte ØHIL. Nadderud stadion er stedet og 18:00 er det avspark. Vi gleder oss til å møte de grønne til kamp, med Kenneth Østerås ved roret.