Blir Djurgården-spiller

Etter 4,5 år i Stabæk, fortsetter eventyret; Zara Jönsson flytter til Sverige og blir Djurgården-spiller i Damallsvenskan.

Annonse:

🖼 #11 Zara Jönsson

Zara Jönsson kom til Stabæk fra svenske Halmstad BK. Hun har 70 kamper i Toppserien og 97 kamper totalt i den Blaa drakten. Siden sin ankomst på Nadderud sommeren 2019 har hun scoret 30 mål.

Nå søker Zara nye eventyr og hadde lørdag medisinsk test hos den svenske klubben Djurgården IF. Søndag signerte hun avtale med klubben og overgangen er nå klar. Sportssjef Pedersen sier følgende om Zaras overgang til Damallsvenskan:

- Vi har hatt gleden av å ha Zara hos oss i lang tid og hun har vært en utrolig viktig person i garderoben gjennom mange år. Zara har bidratt med smittende humør, mål, og skapt trøbbel for alle motstanderne vi har møtt.

- Nå har tiden kommet for at Zara ønsket en viktigere rolle i laget, trenger enda mer spilletid i karrieren enn det hun fikk i 2023 og da ønsker vi på ingen måte å stå i veien for hennes neste steg i karrieren.

- Vi ønsker Zara masse lykke til videre med sin utvikling i sin nye klubb.

Foto: Kristian Bjerke 2021 ©

Stabæk alltid være familie for meg

 
Rett før Zara satt kursen for vårt naboland Sverige, spurte vi henne om hvordan følelsen er å legge Stabæk og norsk toppfotball bak seg for denne gang. Nå søker du nye utfordringer i den svenske serien etter 4,5 år i Norge. Har du noen siste ord til dine følgere på Nadderud?

- Dette er både vemodig og litt rart! I min andre periode i klubben, har disse 4,5 årene vært veldig fine og jeg tar med meg masse gode minner.

- Gamle kjente blandet med nye venner for livet, vil Stabæk alltid være familie for meg.

- Med det sagt er tiden inne for ett nytt spennende eventyr. Takk for denne gang, dere i og rundt Stabæk. På gjensyn, Alltid Uansett 💙

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©

Djurgården fikk en 11. plass i fjorårets OBOS Damallsvenskan. I mai møter de motstander og fjorårets serievinner Hammarby IF og tidligere Stabæk-spiller Smilla Vallotto.

Vi slenger oss på sportssjefens lykkeønskninger og takke Zara for innsatsen i Stabæk, i denne omgang.

Foto: Kristian Bjerke 202_ ©

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: