Stabæks viktigste er kåret

SpareBank1 Østlandet kårer tradisjonen tro Stabæks viktigste spiller i alle hjemmekamper i Toppserien.

Annonse:

🖼️ #28 Mathilde Kruse

Mathilde Kruse ble kåret til Stabæks viktigste i kampen mot Kolbotn.

Hver hjemmekamp får vinneren fondsandeler i et valgfritt fond (Sparebank1/Odin), til en verdi av kr 3.000,-. Hun får også en prat med en av de dyktige plasseringsrådgiverne i SpareBank1 Østlandet, på kjøpet. Rådgivningen er spesielt viktig.

Det er nemlig ikke kjempelett å orientere seg i jungelen av fond. Heldigvis er Mathilde ung. Hun skal nok ikke bruke disse pengene før om mange, mange år. Da er alt lettere.

Desto lenger tidshorisont du har, desto mindre risiko får du. Slik er det bare.

Har du sparepenger du skal bruk i løpet av de neste månedene er nok ikke fond tingen, men sparer du til pensjon så er det bare å klinke til og sette pengene i et aksjefond.

Mathilde ble altså årets første vinner. Forman i juryen kom personlig i kontrollrommet og diskuterte avgjørelsen før endelig beslutning ble fattet. Det var nemlig ikke lett å kåre en vinner i kampen mot Kolbotn. Det var mange som var gode. Vi gratulerer Mathilde og gleder oss til neste hjemmekamp!

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
11.2023: Forrige gang Mathilde vant Stabæks viktigste

HUSK ALLTID:
Historisk avkastning ikke er noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: