LÅTSLIPP: «Onkel Blaa» er en kjærlighetsang

EN HYLLEST: StabækLars slapp ny låt torsdag, og den skal spilles live første gang på lørdag kveld på Kick-Off!

Annonse:

🖼️ Fra musikkvideoen "Onkel Blaa"

En kulturbærer

 
- Låten «Onkel Blaa» er en kjærlighetsang til verdens beste bar, puben vår som gir oss trøst når Stabæk taper, og der vi kan feire når Stabæk vinner, forteller vokalist Lars Jarle Mæhlum muntert rundt slippet.

Låta omtales allerede som et "mesterverk" av en hyllest, til Stabæks mangeårige supporterpub på Bekkestua. Mæhlum utdyper:

- Samtidig ønsker vi å hedre den viktige, norske musikktradisjonen som vokste seg stor på 17-18 hundretallet i Norge, nemlig drikkevisene.

Oppstått fra de døde, igjen?

 
Mange er vel ikke klar over den faktiske situasjonen, men det mangeårige konseptet har ifølge ryktene gjenoppstått fra graven? At StabækLars på magisk vis har stått opp fra de døde!

For å si det sånn; vi visste ikke engang at StabækLars var begravet. Men den kjekke og velkledde supermannen har med flere, igjen bevist sin unike skaperevne:

Torsdag 12:00 slapp bandet den nyeste låten sin "Onkel Blaa" på digitale plattformer. Dette inkluderer musikkvideoen, som ikke overraskende er spilt inn på Bekkestua.

Vokalisten uttaler følgende i forbindelse med slippet: - Vi har vært mange som har kokt sammen en hyllest låt til vår kjære pub Onkel Blaa. Mæhlum fortsetter ydmykt:

- «Onkel Blaa» er selve kronen på verket i StabækLars’ over 20 års lange karriere. Noen av landets største lyrikere, lydprodusenter, filmfotografer og musikere har kommet sammen for å kreere dette mesterverket som er tilgjengelig i alle strømmekanaler fom torsdag 12:00. På lørdag blir det en feiende flott releasekonsert.

Hvor, spør du kanskje?
På Onkel Blaa, selvfølgelig!

Sjekk ut låtslippet på StabækLars' Youtube kanal »

Hør låta på Spotify og last den ned her »

Drøm om at hele Blaa synger den på lørdag!

 
Vi tok en prat med Terje Andresen hos Onkel Blaa, om hvordan det står til med gåsehuden i forbindelse med slippet av slik hyllest, fra kanskje en av pubens beste kunder gjennom tidene:

- Jeg var med under innspilling av video på Onkel Blaa. Det var en utrolig gøyal søndag i starten av mars. Videoen som ble sluppet i dag er bare helt utrolig kul, og gleder meg til å se den i sin helhet.

- Når Lars fortalte meg om dette i februar, at den nye sangen hadde fokus på Onkel Blaa synes jeg det var magisk. Ikke mange pubber har en egen pubsang og video av denne klassen som ble sluppet i dag.

- Jeg har en drøm om at hele Blaa synger den på lørdag, da refrenget sitter med en gang. Det kommer til å bli så sykt kult, og da blir det garantert gåsehud. Sangen passer jo bra til å spille etter kamper på Nadderud også.
Hvor skal vi gå….På Onkel Blaa.

Skjermdump: musikkvideoen "Onkel Blaa"
Lørdag 19:00 - Kick-Off og premiere på ny låt!

Kuleste pub-sangen ever?

 
-Vi bør jo sende inn sangen til tv som sender fotball(tv2) og be de lage en sak om den kuleste pub-sangen ever med den proffeste videoen også. Jeg har servert Stabæk-Lars og bandet i 10 år, og det er en herlig gjeng som støtter Stabæk og Blaa på en fin måte.

Hva tenker du om sesongen for Stabæk i OBOS-ligaen?

- Jeg tror dette blir et bra år for Stabæk, og jeg føler interessen er bra i år. Mange kamper på lørdager skader heller ikke, og OBOS er gøyalt nok det i år.

Fullt fokus mot lørdagens program og Kick-Off

 
- Det er en ære at Onkel Blaa får en egen sang, og jeg vet at det ligger timer og jobb bak dette prosjektet her. Dette blir faktisk så gøy, og hele mitt fokus nå er mot lørdag og kick-off, avslutter Terje til stabakkvinner.no

Bli med resten av oss og feire dette historiske slippet med å se guttas første hjemmekamp på Nadderud mot Bryne på lørdag kl 16:00 - billetter kjøper du her ».

Ikke gå glipp av felles avmasj fra Bekkestua torg kl 15:00 og ned til stadion, arrangert av Stabæk Support - les mer ».

Etter kampslutt er det kick-off på Onkel Blaa 19:00 med følgende opplegg:

Klubben kjører tradisjonelt program med både Janne, Bob og spillerne. StabækLars med band tar så over stafettpinnen og kjører en feiende flott releasekonsert med premiere på låten "Onkel Blaa" og en rekke av de gode, gamle; som vi alle kjenner!

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 04.04.2024
Skrevet av: SFK Media | Foto: skjermdump fra musikkvideoen