Bølla har re-signert

Sportssjef Pedersen stråler om kapp med solen og er veldig, veldig, veldig godt fornøyd iflg seg selv.

Annonse:

🖼️ #2 Emilie Bølviken

Hun kom fra Lyn januar 2023, hun har så langt spilt 30 kamper for Stabæk og som forsvarsspiller åpnet hun målkontoen borte mot Åsane, juli 2023. Mange kjenner henne gjennom engasjementet og som ambassadør for We Play Green; #2 Emilie Bølviken, bedre kjent som Bølla i garderoben.

- Langsiktighet og forutsigbarhet

 
Et år og fire måneder etter første kontraktssignering, har Stabæk og Bølviken fornyet tilliten til hverandre:

Hyggelig nytt, del de gledelige nyhetene med resten av oss:

- Jeg har signert ny kontrakt, det er stas, kjennes bra og riktig. Gleder meg til å være en del av Stabæk videre, og jeg finner med veldig tilrette her og ser frem mot de neste sesongene, sier en nylig re-signert og fornøyd Emilie i solskinnet på Nadderud.

Hvilke tanker ligger bak å signere en langsiktig kontrakt med Stabæk?

- Først og fremst langsiktighet og forutsigbarhet; jeg trives godt i Oslo med studier ved siden av og trives godt i klubben. Totalpakka blir at Bekkestua blir et godt sted å være med mye bra på gang. Har både trua og gleder meg til tiden fremover.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
Mot Åsane i november 2023

Hvordan kombinerer du rollene med å være toppidrettsutøver og skrive masteroppgave samtidig?

- Dét gjenstår å se. Flere på laget som har fått til det før, sier Emilie og smiler lurt: - Jeg skal skrive fra sommeren og det neste året, og jeg tror det kommer til å gå ganske bra. Jeg er strukturert og det er mye frihet knyttet til skrivingen av en sånn oppgave. Forhåpentligvis kommer det til å gå veldig fint å kombinerer med fotballen.

Hva med engasjementet og som ambassadør for organisasjonen We Play Green?

- Det har skjedd mye i det siste. Håpet er at Stabæk og We Play Green kan begynne å samarbeide tettere. Vi har har ting på gang. Håpet er at både Stabæk og Toppserien kan engasjerer seg og være med å fronte klimasaken.

Foto: Kristian Bjerke 2024 ©
På besøk hos Spesialsykehuset for Epilepsi (SSE)

- Veldig, veldig, veldig godt fornøyd

 
Langsiktig signering med Bølviken; hva er de langsiktige planene med Emilie på laget?

- Det er å bygge videre på den flotte utvikling hun har hatt i det året pluss fire måneder, hun har vært i Stabæk. Kjempefornøyd med Emilies tilstedeværelse, personlighet, viktighet i garderoben sammen med de andre spillerne - både i rollen som spiller og som en leder. Flott menneske og en kontinuitetsbærer av det prosjektet vi forsøker å bygge.

- Sportslig har Emilie kommet hit med trygghet, offensivitet og har et brennende ønske om å utvikle seg, samtidig som hun leverer bra på banen. Hun er en viktig spiller i vårt lag, så det er en bra dag for oss å kunne skrive ny kontrakt med Emilie og forlenge avtalen hun hadde og ikke minst å kunne se et godt stykke inn i fremtiden, sier en smilende sportssjef i ettermiddagssolen på Nadderud og fortsetter:

- Veldig, veldig, veldig godt fornøyd med den signeringen.

Alder, erfaring og tidligere Toppserie-spiller fra Lyn - beskriv Bølla:

- Bølla er trygg, rolig, hun har god oversikt både på og utenfor banen i alt hun foretar seg, hun er reflektert og representerer både seg selv og de andre spillerne på en svært god måte. Hun har et brennende samfunnsansvar, som betyr at hun har verdier som strekker seg utenfor banen - noe som også er viktig når vi skal bygge gode forbilder og se frem mot hva som kreves av oss inn i fremtiden. Vi trenger noen som bryr seg om ting, ikke bare her og nå, men i fremtiden - uavhengig om det er fotball eller større ting.

Foto: Kristian Bjerke 2024 ©

- Hun er definitivt en viktig lederskikkelse, en profil for både klubben og laget.

Hvordan er Emilie som lagspiller?

- En man kan diskutere med, en man kan reflektere med og ikke minst; en man kan spille på lag med. Emilie er en veldig fleksibel fotballspiller, raskt til å tilpasse seg nye omgivelser, nytt innhold og opplever henne som en sterk lagspiller. Hun setter ikke nødvendigvis seg selv fremst, men laget og de andre foran, som også gjør at hun er en viktig del av vårt lag.

Foto: Kristian Bjerke 2024 ©
Emilie er en av troppens tre kapteiner - her på årets "Avspark"

Se Emilie og og resten av troppen i førstkommende kamp mot Arna-Bjørnar på bortebane. Kampen ser du på TV 2 Play, lørdag kl 14:00.

 
Sikret deg årets sesongkort for Toppserien?

 
Har du sikret deg fast plass på Nadderud stadion med årets sesongkort?

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: