20231021-stb-ts-roa-4608

Lørdag venter Røa!

Nadderud stadion 14:00, det er meldt knallvær og Røa er like sugne på nye tre poeng, som det jentene er!

Annonse:

🖼️ #9 Monica Isaksen

Aller først; vi må gratulerer gutta med avansementet og kvartfinale mot KFUM i cupen til høsten!

Et skikkelig derby venter oss til helgen. Mellom to naboklubber der trener Geir Nordby annonserte i preseason (vel og merke gjør han det hvert år), at 2024-sesongen skal Røa slåss i toppen!

Så langt i sesongen


Røa står oppført på tabellen med en fjerde plass, med fire seire og to tap på seks runder. Kun et skarve mål skiller de fra LSK kvinners tredjeplass på tabellen, med samme statistikk og begge med 12 poeng.

Røa slo Arna-Bjørnar på hjemmebane i forrige runde. De ble møtt av at angrepsvillig Bergens-lag, som gikk høyt ut fra start i kampen. Men til slutt noterte Oslo-laget seg en 4-0 seier.

På plassen under og mellom Røa og Stabæk, ligger forvrig Brann. De innehar for øyeblikket femte plassen på tabellen, med 12 poeng. Bergenserne har en runde mindre spilt enn de to lagene over, og har i skrivende stund fire seire og et tap (for LSK kvinner borte, i mars).

Stabæk - Røa
Nadderud stadion, lørdag 14:00
🎟️ billett.stabakkvinner.no 🎟️
 

Hva med oss?

 
Det er mange kamper igjen i årets serie, så litt tidlig å snakke om plassering vil nok mange si. Men tallene forteller fakta og hva vi vet, så langt:

Vi bekler altså den litt lite spennende sjetteplassen på tabellen. Vi har i motsetning til våre konkurrenter spilt syv serierunder, grunnet Vålerengas E-cup til høsten.

Så etter et tett kampprogram og tøff motstandere; nevner dobbeltmøte med Vålerenga, Brann og Rosenborg; har vi også tatt poeng i kampene vi bør. Det  kjempes selvfølgelig om poeng, i alle kamper! Alltid. Uansett

Det har blitt trepoenger i tre av våre syv kamper. Sist med den uforglemmelige 7-1 seieren mot Lyn, fornøyelig fulgt opp av Stabæk 2s seier mot Lyn 2 på søndagen. Der noterte vi oss tre nye poeng i 2. divisjon med 4-0 resultat.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
10.2023: Uforglemmelig øyeblikk, 4-2 seier over Røa

Kampen om poengene


På lørdag gjelder alvoret, laget på motsatt side av Lysaker-elven, i østlig retning; Røa dynamite girls.

Det ventes opp mot 20° og sol på lørdag, så forholdene på stadion vil være perfekte. Husk solkrem, solbriller, venner, familie og ikke minst supporterskjerfet! Vi skal kjempe om en ny trepoenger, og da trenger vi din støtte fra tribunen.

Tanker før avspark

 
Hør hva Janne og Kim André har å si om møte med vår naboklubb:


Stabæk - Røa
Nadderud stadion, lørdag 14:00
🎟️ billett.stabakkvinner.no 🎟️
 

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 09.05.2024
Skrevet av: Kristian Bjerke | Foto: Kristian Bjerke