Fredag møter vi Kolbotn

UKE 9: FREDAG blir den store kampdagen, da kan du få med deg hele 3x 45 minutter på Nadderud stadion.

Annonse:

🖼 #28 Mathilde Kruse

Fredag kveld møter vi laget som gjennom 2023-sesongen kjempet for å rykke opp igjen til Toppserien; Kolbotn. Det blir spennende å se nivået på laget, som selv skriver at de hadde en meget vellykket treningsleir på La Manga.

Knepen seier i én av tre treningskamper

 
I Spania spilte Kolbotn kamp mot TIL 2020 og den endte med 2-1 (1-1) seier til Romsa-væringene. Noen dager senere møtte de Lyn til ny treningskamp, som endte 1-0 til laget fra Sofiemyr. Hvilket av lagene som overrasket mest i denne kampen skal forbli usagt.

I skrivende stund skal Kolbotn møte Bodø/Glimt på årets "hjemmebane", Grorud kunstgress. [EDIT] Kampen endte 2-1 til Bodø/Glimt, så et nytt tap for den nyoppprykkede Toppserie-klubben.

Opplading til helgen!

 
Fredag kan du altså få med deg en moderat "fotballfest" på Nadderud stadion, da A-laget starter med fulltids match mot Kolbotn. For at troppene skal få tilstrekkelig spilletid, er lagene blitt enige om å kjøre på med en ekstra runde i fredagens treningskamp - mao 3x 45 minutter. Hvor ofte kan du si at du har vært på en sånn kamp?

2024: Ukesoversikt: A-laget: Uke 9:

25. februar - 3. mars

Ta med venner, familie, naboer og andre kjente på fredag til avspark 18:00. Det er selvfølgelig gratis adgang på Nadderud stadion i preseason.

God stemning og godt humør er allerede i betongen på stadion, men med deg og dine skaper vi en fantastisk stemning og opplevelse på fredag! Velkommen!

Foto: Kristian Bjerke 2024 ©
Treningsglede

 MER OM OPPKJØRINGEN:
2024: Slik blir preseason 🔥

 
 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: