A-lag kvinner permitteres

- En tung dag: Styret i Stabæk fotball har gitt beskjed om at spillerne i A-stallen for kvinnelaget permitteres fra førstkommende tirsdag.

Annonse:

– Vi permitterer alle på damelaget, vi ringte rundt til alle torsdag. Det er tungt, men alle forstår dette, sier styreleder Espen Moe til Budstikka - les hele saken her

Han bekrefter videre at flere avspillerne dette gjelder ikke vil ha kkrav på dagpenger eller andre offentlige bidrag: – En del er på minstelønn, som er 4.000 kroner i måneden. Det er unge jenter og mange av dem bor hjemme. Det er ikke dette som er eksistensgrunnlaget deres. Men for studentene er det problem. Jeg ser at myndighetene skal inn med en pakke til studentene nå.

- Vi hadde i det lengste håpet å unngå permitteringer, men det er ikke mulig slik situasjonen er nå. Jeg er imponert over måten spillerne håndterer dette. Den lojaliteten de viser er rørende, sier sportslig leder Richard Jansen, til stabak.no.

Permitteringsvarslet gjelder de spillerne som er på proffkontrakt, hvilket vil si neste halvparten av de 27 spillerne som er i A-stallen, samt det meste av støtteapparatet.

Melissa Bjånesøy uttalte til Budstikka torsdag at hun har forståelse for situasjonen.

Melissa Bjånesøy
Melissa Bjånesøy

- Det er styret som må ta disse beslutningene som gjøres. Jeg har forståelse for at klubben må gjøre en prioritering og at den blir tatt på det riktige grunnlaget, sier Melissa Bjånesøy til Budstikka.

Hva skjer nå?

FULL OVERSIKT: Spilleplan 2020 finner du her
- men som alle forstår, justeringer vil komme løpende

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: