- Det er på Nadderud jeg hører hjemme

Zara Jönsson signerte i ettermiddag ny kontrakt med moderklubben sin, Stabæk.

Annonse:

🖼 #11 Zara Jönsson

Trener Per Inge Jacobsen er godt fornøyd med at nok en spiller er plass:

- Zara har hatt en veldig fin utvikling i 2020. Vi håper og tror utviklingen - både for henne og laget, fortsetter i Toppserien.  Hun er en skikkelig målgeit(!), avslutter Jacobsen til stabakkvinner.no.

Med kontrakt ut 2022-sesongen og blekket knapt tørket på kontrakten, startet vi med å gratulere henne så mye re-signeringen:
 
- Først og fremst er jeg jo veldig glad for å ha signert ny kontrakt med Stabæk, det er jo tross alt på Nadderud stadion jeg hører hjemme - det er jo det andre hjemmet for meg og har nesten alltid vært det. Det betyr veldig, veldig mye og er en stor dag for meg og familien min.

Hvordan det blir å spille i serien der vi faktisk hører hjemme, i Toppserien?
- Det blir veldig morsomt å spille i Toppserien neste sesong! Vi så jo tydelig på onsdag og kampen mot Vålerenga at det er der vi hører hjemme. Når vi ligger på det nivået allerede nå, så kan det bli veldig spennende i neste sesong. Det gleder jeg meg veldig til!

Hvilke målsetninger har du og laget for kommende sesong?
- Mål for laget er jo naturlig nok å bli et stabilt Toppserie-lag. For egen del har jeg bare lyst til å utvikle meg som spiller. Jeg har hatt en veldig fin sesong og følt at jeg har utviklet meg mye. Jeg er veldig sulten på å virkelig utvikle meg enda mer i Stabæk. Det betyr mye de folkene vi har rundt omkring i klubben, de gjør det til et trygt sted å være. Nei, det skal bli veldig, veldig artig med nye sesong.

Etter opprykket og med kommende kamp mot Amazon Grimstad på søndag, hvordan er humøret i garderoben?
- Humøret er naturlig nok veldig bra. Tror det er en del folk som begynner å bli litt slitne etter sesongen. Det har jo vært en lang og spesiell sesong, med Corona og alt. Så vi er nok litt slitne, men humøret har jo vært på topp, nesten hele sesongen. Vi håper jo selvføgelig med å avslutte med seier på søndag - hadde smakt dét.
 

Litt harde fakta

I serien i år har Zara scoret 13 mål på 882 spilte minutter. Det betyr at hun scorer i snitt hvert 68. minutt. Hun er nummer tre på toppscorerlisten i 1. divisjon, bak Melissa Bjånesøy (25 mål) og HBKs Silje Nyhagen (18 mål). I fohold til spilte minutter er hun faktisk kun bak Bjånesøy, som i snitt scorer hver 59. minutt.

Zara kom til Stabæk fra Halmstd BK i fjor sommer.
 

Minste tvil?

Det finnes ikke tvil i et ekte og blaatt hjerte! Som Zara sa det etter signering;
ALLTID. UANSETT

Det er fortsatt 200 tilskuere som gjelder på Nadderud og kampen mot Amazon Grimstad - da kan du se både  Zara og resten av laget! Billettene kjøper du her!

Som nevnt; er du allerede på hytta, for å både vinterstenge og for å ta opp båten denne helgen, så streames kampen direkte på Budstikka.no. Du får den med deg, (alltid) uansett!

Velkommen skal du være!

 
Nå på søndag, årets siste SERIEKAMP for kvinnene på Nadderud denne sesongen!
Link til kjøp av billetter kommer

Slik ser du Chixa live på Nadderud
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Annonse fra Eliteserien: