Det vakreste målet: Finale!

Vi startet med 48 vakre scoringer og står nå igjen med det folket mener er de fire (som lovet!) aller, aller fineste Stabæk-scoringene EVER!!

Annonse:

EN oppgave gjenstår, og det er å bestemme hvilken av disse fire finalistene som har scoret tidenes lekreste og fineste:

 1. Caroline Graham Hansen med en fantastisk soloprestasjon på Røa-banen i 2010. Dette var årets første kamp. Røa var ble nummer tre i Toppserien året før, mens Stabæk hadde blitt nummer to. Begge klubber hadde en klar målsetning om å vinne Toppserien i 2013 og jekke LSK ned fra tronen. Scoringen til Caroline kom i det 57. minutt – på stillingen 0-2. Stabæk vant til slutt 1-4. Stabæk ble også seriemestere og cupmestre i 2013. Du kan se hele kampen her:
  https://youtu.be/hIn7HGQp2zk
   
 2. Katrine Pedersen med et gnistrende langskudd som avgjorde nok en kamp mot Røa. Dette var første kampen etter nok en altfor lang, sommerferie i Toppserien. Røa og Stabæk, samt Kolbotn kjempet en tight kamp om seriegullet i 2011. Røa ble til slutt seriemestre, foran Stabæk. Denne kampen sluttet 1-2. Det sto 0-0 til pause. Røa scoret rett etter pause, før to mål av Katrine Pedersen snudde kampen. Du kan se hele kampen her:
  https://youtu.be/ma0SCfkRiNc
   
 3. Noen en lekker scoring fra en pur ung Caroline Graham Hansen. Hun var fortsatt 15 år da denne kampen ble spilt. Dette var nest siste serierunde i 2010. Status før kampen var at Stabæk, med serie over Trondheim-Ørn, ville bli seriemestere – forutsatt at Røa samtidig tapte hjemme på Røa-banen mot Kolbotn. Røa var storfavoritt, så det var ikke planlagt noen feiring fra Stabæks side. Stabæk gjorde jobben sin. Caroline la på til 2-0 i det 33. minutt. Kampen var i realiteten over, da Lisa-Marie Woods fastsatte sluttresultatet bare tre minutter senere. Spenning ble da å følge med på hav som skjedde på Røa-banen. Der rant målene inn og Kolbotn ydmyket Røa som tapte hele 4-0. Se hele kampen mellom Stabæk og Trondheims-Ørn her:
  https://youtu.be/-QON_94f7EM
   
 4. Et perfekt langskudd fra Gunnhildur Yrsa Jonsdottir. Denne kampen var 13. serierunde i 2016. Stabæk var med og kjempet i toppen.Urædd sto med 0 poeng på de første 12 seriekampene. Stabæk hadde vunnet 5-0 i våroppgjøret og det meste tilsa at dette skulle være A Walk In The Park. Det ble det ikke. Stabæk eide ballen og styre spillet, men det var Urædd som scoret. De ledet 2-0 til pause. Ingvild Isaksen reduserte i det 62. minutt, før Gunny fikk full klaff i det 67. minutt med sin utligning. Tross enveiskjøring i resten av kampen, måtte Stabæk-jentene dra skuffet hjem med kun ett fattig poeng. Du kan se hele kampen her:
  https://youtu.be/x4o_ps5mUb8

Vi du være med å kåre det aller fineste Stabæk-målet, må du gå inn på vår Facebook-side: Der kan du se alle målene som er med i finalen og stemme på din favoritt. Skriv 1, 2, 3 eller 4 i kommentarfeltet under videoen:

Klikk her og stem i vei på Facebook:
www.facebook.com > Stabæk Fotball Kvinner

En siste ting:
Du følger vel oss på Facebook, gjør du ikke?!
Trykk både på FØLGER og LIKT

 

Underholdning? Stabækchixa på YouTube

Du finner kanalen vår her - husk å trykke på "abonner":

Dette og veeeeeldig mye mer, klikk på bildet og sjekk ut kanalen!
Dette og veeeeeldig mye mer, klikk på bildet og sjekk ut kanalen!

 

Hva skjer nå?

FULL OVERSIKT: Spilleplan 2020 finner du her
- men som alle forstår, justeringer vil komme løpende

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: