En dag med Corona

Bent tar på det brunstripete slipset og Raymond finner frem fortellerstemmen fra «Tre nøtter til Askepott» og stenger ned alt; hva gjør man da?

Annonse:

🖼  Stallen på Nadderud

Ja; hva gjør et fotballag når hoved- og assistenttrener har bosatt seg, der smitterestriksjonene er størst? Finnes det løsninger på noe sånt?
Blir det "i trua" om at trenerne selv kan styret jentene på Nadderud gjennom møteprogrammet Teams? Hadde brevdue vært like effektivt? Blir det for mye hjemme- og peiskos?

Vi gir deg svaret!
 

Men, først...

Sist uke stengte altså Regjeringen ned Oslo-området – inkludert Bærum.
Beskjeden var at i Bærum kan A-lagene fortsatt trene, men spillere som bor i Oslo (eller Nordre Follo etc.) kan ikke reise til Nadderud og trene med lagvenninnene – selv om de er i samme kohort.

Dette forbudet gjaldt også hovedtrener Per Inge Jacobsen og assistenttrener Henrik Digernes. De fulgte derfor treningene LIVE (også kjent som direkte på norsk) via analysekameraene på Tobbebanen.

Treningene ble ledet av toppspillerutvikler Ingvild Stensland, utviklingssjef Kim André Pedersen, akademitrener Ole Gåseidnes og fysisk trener Melissa Bjånesøy – som alle har hatt vett nok til å bosette se utenfor det rødgrønne fyrstedømmet til Raymond og Marianne ..da med Per Inge og Henrik, hjemme i sofaen, iført onepiece og kakao i koppen

Flue på veggen...

Vi har vært flue på veggen for å se hvordan denne løsningen fungerer i praksis – og kan avsløre at noen var mer opptatt av kvaliteten på treningsøktene enn andre. Noen fokuserte mest på peiskos og kvaliteten på kaffen, men andre var mer opptatt av å kle seg fornuftig i kulda på Nadderud - snurr film: 

 

Klikk for å få all informasjon
stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: