- Ferdig, litt for tidlig

Fullstendig overkjøring på Nadderud ble likevel unngått i det 87. minutt, da Amzons spiller Kristin Haugstad reduserte Stabæks ledelse til 9 - 1(!)

Annonse:

🖼 #33 Malene Wik Alfredsen

Først starter vi med å gratulere Malene Wik Alfredsen, som fikk sin debut for A-laget i kampen mot Sørlandets stolthet. Hun kom til Stabæk i arpil 2018 fra Røa og har i høst vært toppscorer for Stabæks J19. Kim Andre Pedersen, leder av Stabæks Jenteakademi roser Malenes innsats og forteller at hun jobbet godt hele sesongen. Hun har nylig også rukket å vise seg frem på J16 landslaget:

- Malene har vært dedikert, tålmodig, og jobbet godt over tid. De som kjenner henne vet at hun er selvkritisk og ønsker å utvikle seg hver eneste dag! I årets sesong har hun i siste halvdel virkelig vist seg frem på en god måte, avslutter Pedersen med til stabakkvinner.no

Også fra Akademiet: Rakel Renolen, som debuterte mot Fart
Også fra Akademiet: Rakel Renolen, som debuterte mot Fart

Ferdig med sesongen:

I årets siste seriematch noterte vi hele syv målscorere; Live Aandal, Ina Kristoffersen, Iris Omarsdottir, Maiken Bjørndalen (x3), Siri Nordeide Grønli, Elise Lundblad og Zara Jönsson for å score ni mål på Nadderuds grønne matte.

Selv med en avsluttende og overlegen seier mot Amazon Grimstad, det mye omtalte opprykket og ikke minst seriegullet; er det en liten skuffelse å spore hos trener Jacobsen etter kampen:

- Vi ble ferdig med sesongen, litt før hva vi hadde tenkt, vi hadde jo planer om å holde på noen uker til, men ble bråstopp på onsdag. Vi får nyte at vi får litt ferie, etterhvert.

Tross tapet på onsdag, er det ikke greit å ha fullt fokus på opprykket og Toppserien?
- Jo da, det er jo det. Det er veldig gøy å avslutte med stil, som vi  gjør i dag. 9 - 1 på hjemmebane sier at vi har utviklet oss i løpet av sesongen, og at vi skal bli klare for Toppserien.

Du nevner ferie etterhvert...
- Ja, var jo litt overrasket over at de faktisk ville ha ferie. Nei, spøk til side; vi holder på noen uker til, så tar vi en god ferie når vi kommer litt ute i desember. En liten pust i bakken tror jeg, vi trenger alle sammen - kanskje aller mest vi (les: trenerne). Jentene har jo stått for festfotball her på hjemmebane, og en høyest fortjent ferie.

Per Inge avslutter med å si at nå skal de ta de stegene som trengs, for den kommende sesongen -  det vil si den kommende Toppserie-sesongen, og smiler lurt. 

Les mer:

Les mer om Stabæks Jenteakademi

 
stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Annonse fra Eliteserien: