Før Åsane – Stabæk

Tid for revansj

Annonse:

 🖼 #20 Live Aandal

Søndag tar vi turen til Bergen – eller mer korrekt – til Bergens-forstaden, Åsane.

Vi har i år spilt 12 kamper, vunnet 11 og tapt én. Det var kampen mot Åsane på Nadderud.

Åsane har vært gode i hele år, men har slitt litt med å omsette godt spill i tellende resultater. De ligger derfor hele 13 poeng bak oss på tabellen. De er nå inne i en litt slækk periode rent resultatmessig. Sist helg ble de slått 2-1 av Medkila i Harstad. I den kampen var Åsane det klart beste laget. Uken før slo de Fart 4-0 hjemme på Myrdal Stadion, men det gjør jo alle – slår Fart. De kom da fra en spillemessig god kamp borte mot KIL/Hemne hvor de ledet to ganger, men måtte reise hjem med kun ett poeng.

Siden vi tapte for Åsane på Nadderud har Åsane tatt 7 poeng på fire kamper. Vi har til sammenligning tatt 12 poeng på de seneste fire.

Åsane spillte kvalifisering for Cupen onsdag 30/9 hjemme mot Hønefoss. De valgte å spare litt spillere og gikk på et 1-2 tap. Nå tror vi ikke det plager Åsane særlig, de har nok fokus på serien og plasseringsbonusene som ble offentliggjort sist mandag.

Det er en revansjelysten gjeng som setter seg på flyet til Bergen. Vi ønsker ikke å tape for Åsane to ganger samme sesong.

 

Neste hjemmekamp:

Slik ser du Chixa live på Nadderud

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: