Før Fløya – Stabæk

Klare til ny kamp

Annonse:

🖼 #1 Selma Panengstuen #15 Emilia Ruud

Vi møter et litt såret dyr, men samtidig et dyr i fremgang. Etter ni serierunder sto Fløya uten seier i årets serie. Det er uvant for laget fra Tromsø – som i fjor ble seriemestere i 1. divisjon.

Sist helt – i den 10. rundet kom så endelig seieren. De vant komfortabelt 4-1 over Fart – på Hamar. Det er med andre ord et lag som fikk busted en god del selvtillit sist helt, vi møter.

Kampen skulle egentlig bli spilt lørdag, men er flyttet til søndag siden SAS – i disse Corona-tider ikke helt klarer å bestemme seg for når flyene deres skal fly.

Avspark er søndag klokken 1300. Kampen blir, så vidt vi kjenner til, ikke streamet. Så da blir det å følge med på oppdateringene på nettet.

Vi har per i dag skadefri tropp, noe som betyr at Per Inge Jacobsen igjen må ta noen vanskelige valgt med tanke på å ta ut troppen. Mona Hegna som i forrige uke signerte for Stabæk, er nå vel installert på Bekkestua og selvsagt aktuell for troppen.

Vårkampen mot Fløya på Nadderud endte med 4-0 til Stabæk. Vi forventer en tøffere match i Tromsø, men vil selvsagt gjøre det vi kan for å opprettholde luken på seks poeng som vi har til Medkila og ØHIL i opprykkskampen.

Vi gleder oss
 

Neste kamp på Nadderud:
20200926-stb-chx-vs-ohil-fcb-event

Slik ser du Chixa live på Nadderud
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: