Før Medkila - Stabæk

Vi snakker Seriefinale

Annonse:

 🖼 #7 Melissa Bjånesøy #19 Maiken Bjørndalen

Stabæk leder serien før oppgjøret – og vi vil leder etterpå også, uansett utfall. Medkila ligger på andreplass. Den plassen gir kvalifiseringsspill om en plass i Toppserien 2021 - trolig mot Røa.

Utgangspunktet før kampen er altså ikke til å misforstå – Medkila må vinne for å kunne bli Seriemester i 1. divisjon og der med ta den ene plassen som gir direkte opprykk. Hvis Stabæk vinner trenger vi kun ett fattig poeng på de siste tre serierundene for å bli Seriemestere. Skulle kampen ende uavgjort trenger vi fire poeng på de tre siste rundene for å vinne årets utgave av 1. divisjon.

Det er med andre ord Medkila som har helet presset på seg før kampen. Det presset blir ikke mindre hvis de graver seg ned i statistikken fra tidligere oppgjør. Vi har møtt Medkila 14 ganger tidligere – og vunnet alle. Målscore i vår favør 45-6. Men, så var det dette med statistikk da, den betyr ingen ting når dommeren blåser i gang oppgjøret på Harstad stadion, søndag klokken 1300.

Kampen streames live på hjemmesidene til Harstad Tidene.

Harstad Tidene er ikke med i A-media samarbeidet, så du får ikke kampen på Direktesport – kun på ht.no. Heldigvis har de tilbud på abonnent om dag, så i praksis får du matchen for akseptable 59 kr.

Jentene reiser til Harstad lørdag ettermiddag og vi reiser med tilnærmet full tropp. Det er en laddad och taggad gjeng som setter seg på flyet.

Dette blir spennende!

 

Husk neste seriekamp på Nadderud:
 

Slik ser du Chixa live på Nadderud

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: