Før Rosenborg – Stabæk

Seriestart på lørdag: Vi møter en gullfavoritt i Trondheim

Annonse:

🖼 - Hele troppen

Trondheims-Ørn ble Rosenborg før fjorårssesongen og fikk umiddelbar effekt. De endte til slutt på sølvplass – på dårlige målforskjell enn serievinner Vålerenga.

I vinter har RBK fortsatt å bygge lag. De har levert godt i treningskampene og er også i år en av to-tre klubber som nevnes som favoritt til å ta hjem seriemesterskapet.

Se vårt tabelltips her

I går kom også nyheten om at de har signerte tidligere A-landslagsspiller Kristine Leine fra Reading. Hun blir ifølge Adresseavisen RBKs fjerde heltidsproff. Siden overgangsvinduet nå er lukket, er hun ikke spilleklar for RBK før neste vindu åpner i sommer.

En annen av heltidsproffene til RBK – Kristine Minde er for øvrig gravid og derfor heller ikke tilgjengelig i serieåpningen. Uten at det demper favorittstemplet til trønderne. Norsk Tipping opererer med 1,25 i odds for hjemmeseier og 8,25 for seier til Stabæk.

Sist vi møtte Rosenborg var i en treningskamp på Nadderud i juni 2020. Den kampen endte 2-0 til Stabæk. Etter dette har Rosenborg knapt tapt en eneste kamp.

Vi reiser med andre ord til Stiftsstaden uten press og med lave skuldre. Siden det er pinse, får vi faktisk hele helgen i Trondhjem. Det går knapt fly i disse Covid 19-tider, så vi reiser fredag og har retur søndag.

Troppen tas ut etter treningen torsdag. Hovedtrener Per Inge Jacobsen kan velge fra en tilnærmet skadefri topp. Maren Hauge er ute hele sesongen med korsbåndsskade og Elise Lundblad har fortsatt noe mer rehab som må gjennomføres før hun er klar, men resten er tilgjengelige.

Følg kampen direkte på lørdag kl 15:00
 

direktesport.no: Rosenborg - Stabæk
 
Klikk for å få all informasjon

 

 

 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: